Hakan hocam, eminim benim lise yıllarımda başımdaki büyüğüm sen olsaydın sen de böyle esaslı nasihatlarda bulunurdun bana.. Nede iyi olurdu Böylesi bisiklet binmeye o zamanlardan başlardım belki sayende..
selam ve sevgilerimle..
Mesut Abi paylaşım için teşekkürler. Her şey tastamam da bi mangalınızın üstünde sucuğunuz eksik karlı dağlarda. Eee Mangalcı Murat'ı bırakmadık tabi size ondan bu eksiklik...
Sevgili Mesut bey,
Okullar ara tatile girmiş, ne tarafa doğru , hangi mecraya aksam diye düşünürken, bu harika fotoğraflarınız aklımı biraz daha çeldi.
Bakalım ?
4 yıl üniversite yıllarımın geçtiği konya ya bir daha ne zaman geleceğiz ?
Çok teşekkürler Mesut Abi. Ben karda aldığım sürüş keyfini hiçbir zaman alamıyorum, eminim siz de fark etmişsinizdir bunu
Çok hoş bir gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yakında tekrar Konya'ya gelmeyi düşünüyorum; belki grup olarak belki tek, bir Ironman antremanında kendimi denemek isterim.
Mesut Bey,mükemmel.Çok güzel bir tur yapmış ve bizlerle paylaşmışsınız.Resimlere bakarken karın beyazını,gökyüzünün mavisini gördüm,ayazı ve kar kokusunu ciğerlerimde hissettim.Sağolun varolun...