Scudo Sports

Buzlu Malas Gezisi..

Mesut abi fotolar yine her zamanki gibi süper, kent ormanı gezisine de baktım
ve cok üzüldüm orada kar daha fazlaymış görüşürüz inş. s.a

Scudo
gezi süper fotolar mükemmel paylaşım için teşekkürler fotoların devamını bekliyoruz

MÜkemmelİn ÜstÜnde GÜzel Manzara Ve Doga-tabİkİ Sİzlerİde Cesaretİnİzden Dolayi Kutluyorum.fotolar İÇİn TeŞekkÜrler.ellerİnİze Ayaklariniza SaĞlik.darisi Bİzlerİn BaŞina

@basri

Selamlar.
Malas dağının yüksekliğini geçen yaz ölçmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam 1500mt. civarında idi..
tekrar teşekkürler..

@Hakan Kayisligil

Hakan hocam, eminim benim lise yıllarımda başımdaki büyüğüm sen olsaydın sen de böyle esaslı nasihatlarda bulunurdun bana.. :D Nede iyi olurdu;) Böylesi bisiklet binmeye o zamanlardan başlardım belki sayende.. :)
selam ve sevgilerimle..

@saidergoktas

Teşekkürler Said cim.
@sgtalper
Ve a.s.

@bedo
Teşekkürler.

@cheddar

Teşekkürler. selam ve saygılar.

Mesut Abi paylaşım için teşekkürler. Her şey tastamam da bi mangalınızın üstünde sucuğunuz eksik karlı dağlarda. Eee Mangalcı Murat'ı bırakmadık tabi size ondan bu eksiklik...

Sevgili Mesut bey,
Okullar ara tatile girmiş, ne tarafa doğru , hangi mecraya aksam diye düşünürken, bu harika fotoğraflarınız aklımı biraz daha çeldi.
Bakalım ?
4 yıl üniversite yıllarımın geçtiği konya ya bir daha ne zaman geleceğiz ?

@ataruh
Ah hocam ah..
O karlı Uludağ da hep benim hayallarimi süsler durur.. Ne zincir eskitilir o rampalarda offf of.. :)

fotolar çok güzel. kış mevsiminin zevki bir başka oluyor.

Çok teşekkürler Mesut Abi. Ben karda aldığım sürüş keyfini hiçbir zaman alamıyorum, eminim siz de fark etmişsinizdir bunu :)

Çok hoş bir gezi olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yakında tekrar Konya'ya gelmeyi düşünüyorum; belki grup olarak belki tek, bir Ironman antremanında kendimi denemek isterim.

Saygılarımla,

brrrr,dışarısı çok soğuktu ama gene de insanın şu fotoları görünce dışarıda kalası geliyr :)

müthiş kar ve doğa fotografları insanını içini ferahlatıyor
şu su pınarındaki su da nasıl da buzzzz gibidir :)

teşekkürler güzel paylaşım için,müthiş manzara,müthiş inişler,müthiş bir sonsuzluk duygusu

sevgiler

Mesut Bey,mükemmel.Çok güzel bir tur yapmış ve bizlerle paylaşmışsınız.Resimlere bakarken karın beyazını,gökyüzünün mavisini gördüm,ayazı ve kar kokusunu ciğerlerimde hissettim.Sağolun varolun...

Geri