osmanyucel Üye Kayıt 4 Ağustos 2013 Mesaj 25 Tepki 15 Şehir Sakarya İsim Osman Yücel Odabaşı Bisiklet Diğer 2 Nisan 2015 #1 Selamlar, Youtube'da Arif'in mençıstıra attığı gol olmak üzere bilumum videodan videoya atlarken tesadüf ettiğim çılgın mucit abimiz ve çılgın icadını izliyoruz
Selamlar, Youtube'da Arif'in mençıstıra attığı gol olmak üzere bilumum videodan videoya atlarken tesadüf ettiğim çılgın mucit abimiz ve çılgın icadını izliyoruz
devilmycarlos Forum Bağımlısı Kayıt 30 Mart 2015 Mesaj 664 Tepki 288 Yaş 41 Şehir istanbul İsim yavuz Bisiklet Carraro 2 Nisan 2015 #2 sevdim bu herifi tam bir çılgın
T The Ertuğrul Forum Bağımlısı Kayıt 21 Temmuz 2008 Mesaj 747 Tepki 313 Şehir - 2 Nisan 2015 #3 Bu adamı seviyorum, benim gibi manyak olan herkesi seviyorum gerçi ama bu adam ayrı, tabiri caizse okumuş manyak )
Bu adamı seviyorum, benim gibi manyak olan herkesi seviyorum gerçi ama bu adam ayrı, tabiri caizse okumuş manyak )
osmanyucel Üye Kayıt 4 Ağustos 2013 Mesaj 25 Tepki 15 Şehir Sakarya İsim Osman Yücel Odabaşı Bisiklet Diğer 4 Nisan 2015 #4 Bir de bütün bu çılgınlıkları yaparken bu kadar eğlenmesi ve bunu her hareketine yansıtması inanılmaz @devilmycarlos @Ertuğrul Tepkiler: The Ertuğrul
Bir de bütün bu çılgınlıkları yaparken bu kadar eğlenmesi ve bunu her hareketine yansıtması inanılmaz @devilmycarlos @Ertuğrul