Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
@bvernik

Ayıp ettin kardeş zaten asıl amacımız sizlere destek olmaktır :) Ben mesajı yazdığımda tam olarak kulübün katılacağını bilmiyordum zaten. Neyse merak etme hem turumuzu yapar hem sizi destekleriz. Hatta yedek yarışçı olarakta ekstrem durumlarda yarışa bile gireriz :)
Şİmdiden tüm takıma başarılar, evinize en yakın olan bu yarışta ödülleri toplamanızı dierim :in:

@Caner HOCAOĞLU

Pazar için hava yağmurlu gözüküyor. :boese157:

Abi birşey olmaz yağmurdan falan yaz yağmuru :D Olmadı yanına alırsın değişmelik birşeyler değiştirirsin. Ayrıca DMi sitesinde yağmur Cumartesi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Arnavutköy turu 87 km olarak tamamlanmıştır. Hasar durumu sol diz mefta..

Katılan herkese teşekkürler..

@Uğur ŞENCAN

Saol Uğur abi. Düşmedimde , sol dizimin üstü ağrıyor. Güzergah çok inişli çıkışlıydı. Rampalar çok fazlaydı. Herhalde 4 tane deve bağırtan çıkmışızdır. Sadece ağrı var ..

@tolgaerdem

Tolga geçmiş olsun umarım çok sıkıntı yoktur. Dediğin gibi biraz fazla tırmandık, senin için uzun zamandır bu kadar yokuş çıktığın bir tur olmamıştır sanırım ondan diz sıkıntı yaptı. Neyse dinlendirerek kısa sürede geçer umarım görüşmek üzere...

• Beğen
@Caner HOCAOĞLU

Teşekküeler Caner .. Sadece Pazartesi günü ağrı oldu ama bugün bişey kalmadı. Şimdilik sıkıntı yok . Yarın akşam veya perşembe akşamı bi turllayacağım bakalım sıkıntı olacakmı.. Görüşmek üzere..
Bu arada benim bisikleti çalma girişiminde bulunmuşlar. Kilit sayesinde hala yerinde duruyor...

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
İyi abi sevindim problem olmamasına yinede fazla zorlama bu hafta içi. Pazar günü için Köprü geçişi kesinleşmiş gibi birşey burdan gitmek isteyen arkadaşlarada duyrulur. Geçen seneki gibi gidebiliriz. :D

Nerden çalmaya çalıştılar senin bisikleti apartmandan mı yoksa dışarıda iken mi ? Vallah tedbirli olmak lazım...

• Beğen
@Caner HOCAOĞLU

Köprü geçişine gelmek isterim. Geçen seneki gidiş rotası iyiydi. Bisiklet apartmanın içinde 2. katta kilitli olarak duruyor. Normalde kapılar devamlı kilitli ama nasıl girmiş anlamdım. Adam demir makasıyla her an gelebilir:) :boese157:

@tolgaerdem

eve sok eve :D bu apartlman kapılarını açmak hırsızlar için pek zor iş değildir heralde..
bu seneki köprü geçişine ben yokum (alıştınız bu duruma)

tolga abi bu arada geçmiş olsun demek için çok geç sanırım(geçmiş bile) ama yinede geçmiş olsun :)

• Beğen
Arkadaşlar Pazar Günü Köprü Geçişi Kesinleşmiş Bu durumda gidiş için Organize olalım derim. Geçen senki gibi saat : 10.00 Başlama saati Biz Beylikdüzünde 8:00 de hareket etsek bence vaktinde orda oluruz. Zaten 11:00 den önce bir faaliyette olmaz orda. Gideriz taksim Gezi parkına yayılırız bekleriz :D

Beylikdüzü Ekibi Pazar Saat : 8.00 da Migros önünde Buluşalım.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Köprü geçişi için resmi izin yazısı alınamamış..

Bende okudum facede yazmışlar İzin tam açıklanmamış ama Buluşma kesin olucak diyorlar vede Köprü geçişi izin verilmez ise toplu halde Boğaz Turu yapılıp Protesto şeklinde bir Gezi yapılması düşünülüyor sanırım.
Bilmiyorum nasıl olur.

Bence köprüden geçilmeyecekse trafiğin içinde eziyet olur diye düşünüyorum..

ARKADAŞLAR KÖPRÜ İZNİMİZ ALINMIŞTIR. HAYIRLI OLSUN.
Bisikletliler Derneği

Geri