Scudo Sports

Büyükçekmece

@Gökhan Toros

Gökhan'cım bizim mekandan 125 km gidiş-dönüş tutuyor... Kendine 10 km daha yazarsan evveett bu hesaplaa 125+10=134 deerrmişimmm... :D

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Scudo
Düşük tempo ile rahat rahat gidip gelebiliriz o zaman, tamam :)

Rüzgarın az olduğu bir gün ayarlayalım :)

haziran sonrası benden habersiz ormanlı yapmayın :D
buna gelemem malesef :(

23/04/2011 cumartesi saat 12:00 gibi sahil gezisi ( başka yerde olabilir . şimdilik sahildeyiz ) . 2 kişiyiz. Gelmek isteyenlere duyurulur.

Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Turu var 9.30 da Caddebostan'da olacak şekilde programımızı yapalım

Son dakika!!!:boese157: :boese157:
Yarın maalesef sahil gezisine katılamayacağım, son dakikada bir iş çıktı...
Pedalşörlere iyi eğlenceler...

@bvernik

dostlar,lütfen gezi tarihlerinizi birkaç gün önceden ve gün/ay/yıl olarak belirtmenizi rica ediyorum.hepinize gönül dolusu selamlar.

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Milliyet gazetesinin değerli yazarı Melih Aşık'ın köşesinde yazdığı bisiklet sporu ile ilgili yazıyı burada sizlerede duyurmak istedim...

Bisiklet turu
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turuna Türkiye iki takım halinde katılıyor: Manisaspor ve Konya Torku Şekerspor... Her takım 8’er bisikletçiden oluşuyor. Böylece Türkiye yarışlarda 16 Türk bisikletçiyle temsil ediliyor... Diye düşündük ama bizim bisikletçilerin adları biraz tuhaf geldi: A. Petrov, Gerganov, Kirilov, Koev, D. Petrov... Bunlar Bulgar isimleri değil mi? Öyleymiş. Bizim 8 kişilik Manisa takımının 3 yarışçısı Türk, 5 yarışçısı Bulgarmış. Hepsi de 30 yaş civarında. Biri 38 yaşında... Konya takımının da yine üçü Türk 5’i yabancı... Hüzün verici değil mi? 16 iyi bisikletçi yetiştiremedi mi bu ülke?

Uğur abi, iyi hoş demişsin ama hiç değilse 2 Türk takımımız yarışıyor, 2 Türk takımının yarış içersinde temsil edilmiş olmasıda güzel bir gelişmedir. Önceki yarışlarda Türk takımı olduğunu ben yakın zamanda hatırlamıyorum. Seneye belki takımlardaki Türk sporcu sayısında artış görülür.
Bu yarışa katılmaya bizim takımların birde lisansı yetmiyor :) Yarış bizim ülkemizde olduğu için bu iki takımada izin vermişler yoksa, bu kategoride bizim takımlar yurt dışında da yarışamıyorlar.
Yani bizim bu sporda çok yol almamız lazım gibi..

aziz azizi, o göndermiş olduğıunuz yazı geçen senenin yazısı, zaten eğer bakarsanız yazının yazılmış olduğu kutunun üstüne ne zaman yazıldığı yazıyor..
turlarımız olduğu zaman zaten önceden haber veriyoruz ama şu sıralar yarışlar nedeniyle pek tur olmuyor, ve birde bazen boşluk oluyorda çıkıyoruz ondada napalım en azından belki birileri katılır diye yazıyoruz buraya geçte olsa..
ve faceb..k sayfamızda var dilerseniz oradan daha sağlıklı iletişim yapabiliriz

@mcqueen93

Çok açıklayıcı olmuş Baran, arkadaş anlamıştır herhalde :eek:

Formalar güzel gözüküyor üzerinizde görürüz artık :D

Arkadaşlar bu haftasonu için bir tur organizasyonu yapalım diyecektim ama hava durumunu kontrol ettim pek iç açıcı değil :( Duruma göre birşeyler yaparız Benim kafamdan orta mesafeli bir tur geçiyordu. Çatalca - İnceğiz civarına gidebiliriz. İleride düşünülen Ormanlı içinde altyapı olmuş olur :)

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Cumartesi günü için, Böyle bir tur yapabiliriz :D

http://i954.photobucket.com/albums/ae26/rezonansman/nceiz-1-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Geri