Scudo Sports

Büyükçekmece

Abi ne ölmüşü.. Çatalca'ya gidip çorba içmekten bi hal olduk.
Kaç keredir diyorum haberleşemiyoruz. Ya da kimse facebook'u takip etmiyor mu ne!

Scudo
@bvernik

Benim çatalcadan haberim olmadı. Olsaydı mutlaka gelirdim..:boese157:

@bvernik

hepinize sağlıklı neşeli turlar dilerim.lütfen tarihlere seneleri de yazalım(09/05/2001)gibi.gayretlerinizi kutlarım.görüşmek ümidiyle,hoşcakalın.

@aziz azizi

Sizede güzel turlar. Ayrıca yazılan mesajların tarihleri sol üst tarafta sistem tarafından eklenmektedir. Bu durumda ayrıca tarih belirtmek ile ne amaçladığınızı anlayamadım. Sanırım dikkat etmediniz.

@bvernik

Bvernik ne zaman gittiniz çatalcaya :D Facebookta ben tur duyurusu göremiyorum genelde kervansarayda buluşulucağını falan yazıyorsunuz. Birde bu aralar sizin yarışlar sıklıkta herhalde ondan görüşemiyoruz. Ayrıca ne oldu mardin yarışı nasıl geçti.

@barış halaç

Hadi hayırlı olsun. Bir bisiklet severi daha yollarda görmek güzel olucaktır.

• Beğen
Tepkiler: barış halaç
@barış halaç

Sanada selam... hoşgeldin ... Sinaoba ve mimarobada bisiklet aktivitelerine katılan arkadaşlarımız BÜYÜKÇEKMECE konu başlıklı forumda yazışıyorlar. Turları buradanda takip edebilirsin. Bende sinanobada oturmaktayım. Görüşmek üzere

• Beğen
@barış halaç

Facebook üzerinden Büyükçekmece Bisiklet Kulübünün sayfasını ayrıca takip edebilirsin. Genelde Pazar sabahı Büyükçekmece civarında tur organizasyonları oluyor.

• Beğen
Herkese selamlar.

Havalar çok sıcak olmadan bir ormanlı yapsak... Şu an mevcut 2 kişiyiz. Tarih kesin olmamakla beraber Nisan sonu Mayıs başı gibi konuştuk...

Görüşmek üzere ..

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Ben size katılabilirim bana uyar, git - gel şeklinde mi yapmayı planlıyorsunuz. Benide listeye ekleyebilirsin. Geçen sene yazın sıcağında gitmiştik oldukça zorlamıştı bizi, bu serin havalarda daha bir güzel olur tahminimce.
Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
@Caner HOCAOĞLU

Git - gel olur .. o zaman 3 kişi olduk ... :in:

@tolgaerdem

Hadi hayırlı olsun :)
Tarih netleşincede tekrar belirtelim ondan sonra belki 1 - 2 kişi daha katılım olur. Diğer kişi Uğur abi mi ?

@Caner HOCAOĞLU

Tarihi duyururuz. 2. kişi benim çalıştığım firmadan. Uğur abi de gelir diye düşünüyorum ..

@tolgaerdem

Bende katılabilirim, ama şu sıralar hafta sonları burada olamıyorum. Kestanelikte köfte molasını unutmayalım... Tarihi kesinleştirin haberim olur benimde...:boese157:

Geri