Aramızda yaptığımız telefon görüşmeleri sonunda (Gökhan-Tolga-ben) pazar günü için duyuru yapma kararı aldık. İlk baharın güneşli ve hafif soğuk bu güzel günlerinde düz yol antremanı başlangıç için iyi olacaktır... 13-mart-pazar sabahı saat 10.30 da Batıköy-Migros otoparkında buluşalım... Oradan Silivri yapalım. Öğle yemeğini Silivri'de balık veya köfte olarak yiyelim. Dönüşe geçip bir yerde çay molası verdikten sonra gezimizi bitirelim... Yaklaşık bizim için 70 km. Beylikdüzü sakinleri için 90 km lik bir gezi olacaktır... Katılımcıları bekliyoruz... :in: :boese157:
Benim de acil işim çıktı, yarın babamla Sirkeci'ye gitmem gerekiyor. Katılacaktım fakat katılamıyorum üzülerek. 321'i denedim bu akşam, müthiş olmuştu. Onunla gelecektim ama :/
ekleme; durum sallantıda, durun, geliyorum sanırım
Tur oldumu bugün arkadaşlar. Çok sis vardı sabah ve gün boyu
Yarın ki yarışa katılacaklara da şimdiden başarılar dilerim. Artık birileri podyuma çıksın derim BBK dan...
Alexrims jantlar ve Scott rulmanlı göbekler. (20 -24 telli)
Hutchinson Urban Tour lastikler
Deore 9'lu vites kolları
Tektro Eclipse Fren kolları
Sram 28-11 9lu ruble
KMC Z99, 9lu zincir
Shimano XT arka vites
-Belki- Deore ön vites
Tranz X Barend
Arka bagajı takmak için biraz icat yaptım. Onun da fotoğraflarını atayım
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/196246_10150114610893772_770838771_6463293_1858748_n.jpg
Gökhan bisikletin güzel olmuş. Üst sınıf bir tur bisikletine dönüştürmüşsün gibi.
Ayrıca icatın içinde kutlarım da buna niye gerek duydun, kadro üzerinde bagajın üst desteklerini monte edicek delik yokmuydu.