Scudo Sports

Büyükçekmece

@Uğur ŞENCAN

(kendi adıma)Hedef Saros Körfezi- Bolayır Uğur abi.
En kötü ihtimalle Şarköy diyelim
Güzergah; Tekirdağ, Kumbağ, Uçmakdere, Şarköy, Bolayır..
Dönüş otobüsle olur. Kalabilir miyiz bilmiyorum.
Benim niyetim 1 günde turu tamamlayıp aynı gün gece ya da(sarosa varırsam eğer) ertesi gün yolun bir kısmını bisikletle alıp gene otobüsle dönmekti.
Aslında yarın akşam bayramlaşma turu yapıp konuyu görüşebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Scudo
@bvernik

hedefleri inceleyip yorumlarımızı hazırlayalım, sanırım bir günde en fazla 150 km. yapabiliriz (o da kumbağ anlamına geliyor) Gökhan (Toros) Tekirdağ dan sonrasını bize burada anlatabilirmisin, yorucumu, inişili çıkışlımı?

@Uğur ŞENCAN

Kumbağ'a kadar yol güzel. Tekirdağ - Kumbağ arası biraz daha kötü fakat ben giderken mucur dökmüşlerdi yeni, zorlamıştı bayağı. Fakat asfalt dökmüşlerdir üzerine, kısacası Kumbağ'a kadar sorun yok. Fakat Kumbağ'dan sonra bir dağ yolu var, sanırım 15-20 km var ve oldukça tırmanışlı. Yani 2. gün için rota planını uzun yapmayın derim. O kadar toprak tırmanıştan sonra Şarköy tırmanışı iyice yoruyor. Çok zorlamayın ki turun tadı kaçmasın.

Ek olarak, bir tavsiye daha. Tekirdağ'a girmek yerine düz gidip Malkara - Keşan devam etmek. Yolu biraz daha uzatır, manzarası azalır, araya da bir dağ gelir. Fakat sahil yoluna göre daha rahat olur kanısındayım ben. Uzun turlarda bozuk yollar mantıklı gelmiyor çünkü bana, ortalamayı çok düşürüyor.

Gökhan'ın söylediklerini dikkate alalım ve ilk gün için azami 150 KM planlayalım... Ama Tekirdağ zaten 100 KM, kumbağ=120 KM ilerisini yapamayız. (Hava kararmış olacaktır) Ayrıca Orhan Kılıç bey ile de konuştum. Kumbağdan sonrasının hem aşırı yokuş ve emniyet şeridi olmadığını söyledi... ve ilk gün 120 km yapmış isek 2. gün bunun ancak 65-70 km daha yapabileceğimizi söyledi... Şöyle bir önerim olsa, Sabah 6 da çıksak Tekirdağ a kadar gidip geri dönsek. Dönüşte bisikletleri silivriye bırakabiliriz (boş ev var) ertesi gün gidip alırız... :7:

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Öncelikle kesin olan birşey var ki Perşembe sabah 6.00'da Batıköy'den yola çıkacağız bunu bilelim.

Yarın saat 18.00'de Atirus önünde buluşup hem bayramlaşalım hem programımızı yapalım derim.

Ya benim isteğim yapamasam da yarım kalsa da programlı(hazır, güzergah, mola ve durakların belli olduğu) bir şekilde 200 km hedefiyle yola çıkmaktı. Bunu bu yüzden ortaya attım. Katılım ve önerilere göre 2 ihtimalli dönüş planlanabilir ya da 2 gruba ayrılabiliriz diye düşünmüştüm.
Bu yoldan 2008'de gittim yol yer yer zorlu, yokuşlar var biliyorum.
Yarın görüşelim, programımızı yapalım..

Evet 18.00'da Atirus önünde bisikletlerimizle buluşalım, kısa bir bayramlaşalım turu yapalım. Sahilde turlarız

Evet bugün 18.00'da Atirus önünde bisikletlerimizle buluşalım, kısa bir bayramlaşalım turu yapalım. Sahilde turlarız.

belirlenen saatte atirus'un önünde olacağım ama karanlık olmazmı? neyse daha ilginç olur, karanlıkta bisiklet sürmeye alışmış oluruz bizde... 18 de oradayım

Ayrıca; Tekirdağ için yarına sağanak yağış uyarısı verilmeye başlandı, öğleden sonra saat 5-6 gibi daha sağlıklı tahminler yapılabilir... Takip edelim...:confused:

21-11-2010 Pazar günü için uzun bir tur planladık... (Ömer ve Tolga ile birlikte) Gümüşyaka'ya gideceğiz... Pazar sabahı saat 08.00 de Batıköy Migros otoparkında buluşuyoruz... Tempolu bir tur olmasını düşünüyoruz (özellikle giderken) Gümüşyaka yaklaşık 50 KM. Gidiş+Dönüş sanırım 100 KM üzeri olacaktır... Kış öncesi güzel ve güneşli bir günde sıkı bir sürüş denemesi iyi olur... Tüm katılımcılara başarılar dilerizzz... :in:

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Herkese selamlar ;

Güzel bir turun ardından rakamlara bakalım

toplam km : 103
zaman : 5:41:18
avarage hız : 18.12
max hız : 52.21
haziran 2010 tarihinden itibaren yapılan km : 900

• Beğen
Tepkiler: gprs78
@tolgaerdem

SON YAPTIĞIM TUR`,165 KM
ZAMAN 8:20:10
MAKSİMUM HIZ:71
EKİM 2010 DAN BERİ YAPTIĞIM TOPLAM KM:1510

ben bir ara yardırdığımda farklı yoldan geçmişim 106 km benim sayaç, max hız 71 silivri otobüsünü sollamak zorunda kaldım ondan :) avs 21 di son mimarobada. Son 1 haftayı 350km 2 patlak 1 vites problemi ile tamamladım.

birde resimleri rica ediyorum ne olmuş ne bitmiş görelim dimi.

Ben 53km yol yaptım, Selimpaşa git-gel olarak.
Maksimum 58
Ortalama 29

Geri