Scudo Sports

Büyükçekmece

Bugünkü turumuz bıraz soğuk, biraz rüzgarlı, sorunsuz , kazasız belasız bir şekilde gerçekleşti. Göl etrafından gidilip her zamanki mola yerimiz at çifliğinde durduk. Hazerafanda uçak gösterisini izledikten sonra Çatalca yolunda dönüş yaptık. Katılan herkese teşekkürler.

Herkese Selam

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Scudo
Yarın bir tur yapalım diyorum. Ya her zamanki göl çevresi turumuzu yaparız, veya İstanbul içlerine doğru bir tur yaparız diye düşündüm.
Kimler katılmak ister, ne dersiniz?

yarın büyükçekmecede turlamaya karar verdik gökhanla.. saat08.00 da büyükçekmece sahilindeki albatrosun önünde buluşup ısınıcaz ve ordan beylikdüzüne çıkıcaz.. sonrasına daha karar vermedik ama 12.00 da ben evde olucam..

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Gelmek isteyenler için, 0536 877 33 20 cep numaram. Katılmayı düşünenler sabah 7den sonra arayabilirler :)

• Beğen
tur güzel geçti ve zevkliydi:D özelliklede dönüşte YİĞİT için baya zevkli ve kolay oldu:D
tur için teşekkürler gökhan uzun zaman olmuştu binmeyeli:D

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@mcqueen93

Eve geldim, dinlendim, duşumu aldım.
Yiğitin ailesini bayağı bi bekledik, onun dışında tur güzeldi. Sıkıldım canım :D

Yokuş da kesmedi zaten, E5e çıkıp orada da tempolu devam ettim biraz.

Selam selam.
Hafta sonu turlarını ikileyelim öyleyse..
31 Ekim Pazar Kültürparkta buluşalım.
Saat 10 iyi midir?
Çok uzun sürmez 1-2 saat. Sahilde de turlayabiliriz.
Formaları bastırıyoruz. Takım haricinde einmek isteyenvarsa görüşelim..

Ben söz veremem yarın için. Yoruldum bu gün, uyanabilir miyim bilmiyorum.
Fakat gelmek isterim :)

Saat 10 da çok güzel, aman erken çıkmayın. Hava çok soğuk, donduk bu sabah :D

Bu arada, bu gece saatler ileri alınacak. Ona göre gelin yarın :D

• Beğen
Gökhan ne yaptın sen.
Unutanlar, sana uyanlar, saati doğru ayarlayanlar olmak üzere yarın turumuza katılmak isteyen onlarca kişi karışıklık yaşayacak, bir kaos bir kaos..

Saatler geri alınıyor millet :)
Hatırlattığın iyi oldu. Eski saate göre(ki henüz eski değil) 11'de buluşmuş oluyoruz.

@bvernik

Yeni saatle yarın saat 10'da kültürparktayım... Sahil gezmesine varım. Hava da sanırım güneşli olacak... Sabah görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Uğur ŞENCAN

Uğur abi sen varsan gelirim ben de :D

gökhan ortalığı saat konusunda karıştırmışsın:D:D neyse yarın katılamıycam ben sınav var.. hepinize iyi turlar dilerim ve uzun eldiveniniz varsa ( GÖKHAN ) onları takın derim..

@mcqueen93

1 saat fazla uyuyacağım ya pazartesi, kafam karıştı. Bünye alışık değil sonuçta :D

saatinizi şimdiden geriye alın ve sabah saat tam 10.00 da kervansaraya gelin... hava güzel olacak...:in:

@Uğur ŞENCAN

büyük ihtimalle bende katılırım ..

Bugün, Bende sahilde arkadaşlara rastladım çok kalabalık bir tur gerçekleştirmişler bugün için şaşırdım biraz :) Yeni arkadaşlar ve silivrili ozan kapancı ve arkadaşları da gelmişler. Oturduk muhabbet ettik güzeldi. Bvernik saati 10:00 a aldı katılım arttı :D

Dönüşte bir bayan arkadaş vardı. ona evine kadar eşlik ettik ama yokuşları yürüyerek çıkmak zorunda olması nedeniyle beylikdüzü iski ye gitmemiz bayağı uzadı. Gökhan, yiğit, buket ve ibrahime bu tur için ayrıca teşekkürler...

• Beğen
aaah aaah siz orda bisikletle tur yapın güzel güzel saat 10 da buluşun.. bende saat 10 da gidiyim dershaneye oturup sınava giriyim..

neyse sevindim kalabalık olmuş baya .. caner abi katılıyorum sana 2 saat baya fark etmiş:D bencede artık saat 10 olması daha iyi hem havada azda olsa ısınmış oluryor..

@mcqueen93

Baran evet Bvernik 10 yaptı böyle oldu galiba, hatta 11 yaptı :)
Bak bu hafta pastırma sıcakları geliyormuş. Haftaya artık senlede görüşelim hiç değilse sahil falan yaparız :in:
Ben gökhanı kandırırım senin otarafa geliriz belki hem bizim içinde değişiklik olur.

Geri