Scudo Sports

Büyükçekmece

@tolgaerdem

Yeni bisikletimle (eğer cumartesi gününe kadar elimde olursa) katılmak isterim. Fakat, yol bisikleti aldım, ona göre bir parkur olsun lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Scudo
@Gökhan Toros

Düşünülen güzergahtaki yolumuz hep asfalt ... uyar herhalde...

Arkadaşlar Selam,
Tolga Merhaba, Cumartesi için düşündüğünüz tura bende katılmak isterim. Birde belki biliyorsunuzdur. Bizim her zaman gittiğimiz hazerfen yolu tamamıyla asfalt oldu en yiğit ve ömer ile gitmiştik bu ayın başında E-5 ten bile daha mükemmel kaymak bir asfalt var. Ama her türlü güzergaha ben uyarım görüşmek üzere...

gökhan hayırlı olsun. bende katılabilirim sabahtan ona göre biraz erken yapabilir turu :Den geç 1 de evde olmam gerekiyor ona göre bende turun yarısına katılabilirim belki:D

@Caner HOCAOĞLU

Merhaba..

Güzergah önemli değil, nereye gittiğimiz önemli değil , önemli olan bisiklete binmek ve gezmek .. Her türlü güzergaha ben uyarım. O zaman buluşma yeri ve saati ayarlıyalım..

Herkese selam ..

Asfalt olduğu sürece benim için hiç problem yok. Hezarfen yolu da asfalt olduysa, oraya da gidebiliriz.
Ben o yol olmasın diye yazmıştım diğer mesajımı fakat asfaltlandığından haberim yoktu. Şuan rota konusunda endişem yok, çoğunluğa uyarım :D

ya ben gelemiyorum.. sabah işim çıktı buraya yazmıştım ama katılıcam diye.. hatta bende gökhana ayak uydurmak için yol bisikletini alıcaktım ( zaten diğerini yaptıramadım daha uzun yola çıkmama onunla ) ..

Abi neden işin çıkıyor. Gel işte yol bisikletiyle, senin düldülü de görmüş oluruz :D

abi işim bu gündü cumartesiye ertelendi.. napıyım ya.
benim mor düldülüm le seninkini yarıştırırdık:p

@Caner HOCAOĞLU

23/10/2010 Cumartesi sabah saat 09:00 da Büyükçekmece Kervansaray önünde buluşacağız. Göl çevresindeki turumuza katılmak isteyenleri bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: bvernik
ben gelemiyorum.. hem 9 da gelsem geç kalırım dersneye birde hastayım zaten.. size iyi turlar dilerim :)

http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/0006buyuk.PNG
http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/0612buyuk.PNG

Hmm, Ipod'dan bakınca yarın güneşli görünüyor. Burası böyle diyor.
Ne yapsak ki.

Arkadaşlar,
Yarın için hava durumu sakıncalı gibi çok rüzgar olursa ve yağmur olursa ben gelemiyebilirim. Umarım güzel bir gün olurda uzun zamandır yapamadığımız bir turu yaparız

@Caner HOCAOĞLU

İnşallah hava güzel olur..:boese157:

Attığım mesajdaki havadurumu'nu güncellemişler. Yağmur yok.
Burası 6şar saatlik tahminleri yayınlıyor ve yanlış çıkma olasılığı çok çok düşük.
Tek sorun rüzgar. Onu da 10-50km olarak gösteriyordu. Rüzgarlı yani.

Caner abi, bence gel, gideriz beraber :)

Güzeldi valla. Yollar da güzel olmuş, Mimar Sinan köprüsü dışında sorun yaşamadım nerdeyse :)

ehehe mimarsinaaan:D abi o köprü derken eski köprüdenmi bahsediyosun? yürüdün heralde bisiklet elde:D

Geri