Scudo Sports

Büyükçekmece

@Gökhan Toros

sabah 8:20 mimaroba hacı sayıdde buluşma.
hacı sayıdde kahvaltı
09:00 gibi hareket.
güzergah şimdilik büyükçekmece sahil. Oradan e-5 güzergahından beylikdüzü ve tekrar büyükçekmece sahil. Şimdilik konuşulan budur. Ama değişiklikte yapılabilir. Katılımcıların istek ve form durumuna göre değişebilir.

Scudo
ben katılmıycam:D ama bence beylikdüzüne çıkmışken oradada bir tur atın migrosun arkalarına doğru güzel yerler var bisikletle dolaşmak için..

Beylikdüzüne gelirseniz şu lojistiklerin, demircilerin arka tarafınada gidin. Kaybolduğumda keşfettim :D
Pazar günü gelmeye çalışacağım.

yarın belki katılırım size.. bitiş saati tahmini kaç olur?

Buyukcekmece - Beylikduzu tirmanis kismina katilirim muhtemelen. 9 gibi evden cikarim, eger uyanabilirsem, ararim sizi :)

Tolga ve Baran sobelendiniz.... yatın artık uykunuzu alın sabah erken kalkacaksınız...

abi lastik değiştiriyorum öldüm:D hayatımın en zorlu lastik değiştirmesiydi.. yarın büyük şeyler bekliyo beni bakalım fren tutucakmı:D ve bakalım dişli atmadan o yokuşu çıkabilecekmiyim:D bu arada uğur abi sende sobelendin yat artık erken kalkıcaz yarın:)

gökhan tur güzeldi ya keşke gelseydin.. gerçi senin geliceğin bölüm sadece yokuş çıkışı olcaktı ama olsun.. orasıda eğlenceliydi:D

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Değerli arkadaşlar ve Tolga kardeş, az önce gördüğüm bir haber neticesinde çok üzüldüğümü belirtmek istedim. Tolga ve benim malum Hadımköy maceramızda tesadüfen karşılaştığımız ve tanıştığımız, sizlerinde forumda bir çok kez anlatımlarını okuduğunuz bisiklet sever Süleyman Şatır bey maalesef vefat etmiş... Kendisine Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=72626

@Uğur ŞENCAN

hadi ya.. çok üzüldüm.. allah rahmet eylesin.. yakınlarına sabırlar versin..

@Uğur ŞENCAN

Allah rahmet eğlesin. Bir bisiklet severi kaybetmişiz. Duyduğuma göre kalp kriziymiş. Bu tip olaylar malesef çok arttı. Sporu yaşamında bir parça edinmiş insanların böyle ani ölümleri çok üzücü oluyor.

allah rahmet eğlesin.. evet caner abi katılıyorum sana çok üzücü olaylar..

yarın 08.00da herzamanki yerde toplanılıyor sanırım

(büyükçekmece kervansaray önü kültürpark)

Geri