Scudo Sports

Büyükçekmece

Bugün güzel bir tur yaptık. Uğur abi ve Tolga ile büyükçekmecede buluştuk ve kavaklı sahilin sonuna kadar pedalladık. Yol ve hava bisiklet için oldukça güzeldi. Dönüştede bir rampa antremanı yaptım iyi geldi :D

Artık yarın hava izin verirde şu planlanan Beyoğlu turumuzu yaparız. Görüşmek üzere

Scudo
Beyler yarın için hava durumuna baktım, yağır görünüyor fakat aralıklarla diyor. Kısacası, kapalı bir hava olacaktır diye düşünüyorum

26 Eylül Pazar Günü yapmış olduğumuz Kalp Günü Bisiklet Turu ve Kumkapı balık festivali - tarih turu etkinlikleri kapsamındaki turumuz ve günümüz süper geçti. Tura katılan arkadaşlarım Yiğit , Gökhan ve bize yolda kılavuzluk eden Halil arkadaşa teşekkür ederim.
Turumuzu kısaca özetlersek sabah 08:00 de Beylikdüzünde başlayıp , Menekşe - Sirkeci - Beyoğlu - Taksim - Mecidiyeköy - Eminönü - Balat - K. Çekmece - Beylikdüzü Ana hatlarıyla gerçekleştirdik. Tur benim için 21:00 de son buldu.

Bu arada değişik tecrübeler edindik : Sağanak yağmurda bisiklet kullanmak ve lastiklerin yol tutuş limitleri ( bizzat yaşadım - bisiklet altımdan kaydı )
Gece E-5 te önünü görmeden sürüş teknikleri
Arnavut kaldırımlarında titreşime karşı koyma... vs.

Bu arada kendi bilmez bir Jeep kullanan magandaya arkadaşlar gereken dersi verdiler. Adam cansız kaçtı. Bu hikayenin detaylarınıda Yİğit bir ara canlı yaşamış biri olarak anlatır bizlere.

Herkese selamlar...

baya güzel bir tur olmuş gelemediğime çok üzüldüm... bu arada o jeep naaptı abi:S bide adam cansız kaçtı derken nooldu adama

@mcqueen93

Baran Nissan jeepteki herif yanında da kız arkadaşı varmış. Bizim gruptakilerin üzerine kırmış:boese157: ondan sonra birde üzerine laf falan söylemiş herhalde bizim gruptan önde olanlarda başladı adamın arabasını yumruklamayı ondan sonra kapıyı açtılar herifi alıcaklardı aşağı, kız arkadaşı arabada ciyaklıyormuş bu arada yiğit orada spd pedal ile geçirmeye çalışmış. sonra adam son hamle ile gaza bastı kurtardı paçayı. Yoksa iyi bi ders alacaktı.

vay şerefsiz ya.. vuraydın yiğitim o arabaya kıraydın farlarını tamponunu düşürseydiniz keşke.. o arabanın plakasını alıp sonra o arabayı bulup bütün lastiklerini kesmek lazım..:D
tamam vazgeçtim direk polise gitmek lazım hiç kesmeyelim lastiklerini.. ayıp ya daha hala bu tür şeyler yaşanıyor ülkemizde..

@Caner HOCAOĞLU

Artık her turda aksiyon yaşıyoruz. Yok polis çevirir, yok üstüne araba sürer .. Ne olacak böyle .. Bisikletede binilmeyecek artık bu memlekette ..

02.10.2010 cumartesi günü saat 09:00 ' da Büyükçekmece sahilinde gezi organizasyonumuz var. Sahil boyunca Gürpınar'a kadar veya başka bir güzargahta olabilir. ( ama şimdilik konuştuğumuz sahil boyu ) Şu an 2 kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: bvernik
tolga abi gelmek isterimde belli değil.. cuma akşamı buraya nerede buluşup gideceğinizi yazarsanız belki bi uğrarım:)

Herkese selamlar.

Şu yağışlı soğuk havalarda bisiklet sürmekle ilgili bikaç kelam da ben edicem. Tamam Uğur abi gibi garezi olanlar olabilir.
Onun dışında yazları bisiklet sürmekten ne farkı var. Kıyafet ve bisiklet donanımını edinmeye çalışırsın ki edinemezsen ne olacak. İlk çıktığında biraz üşümen sürüşte rahat edeceğin anlamına gelir. Islanırsan da eve gider üstünü başını yenilersin. Ki keşke ıslansak yağmurda bisiklet sürmek gibisi var mı?
Bisiklete gelince onunla uğraşmak biraz sorun o da oto yıkamada halloluyor artık. Bir de yağladın mı..

Yani diyorum ki aman karda kışta sürmeye devam edelim.
Son bir not fazla durmamak, rüzgar yememek, üşütmemek şartıyla tabi.
Pedal çevirdiğimiz sürece sorun yok.

Cumartesi turuna gelmeye çalışıcam.
Yavaştan toparlıyorum kendimi yoksa pazar günü gelmeyi çok istedim.

Bol pedallı günler..

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
@tolgaerdem

2. kişi benmiyim? Cumartesi turumuzu yapalım. nerede buluşulacağını da belirtelim. Sahilin sonuna kadar gidip-dönüp duruma göre E-5 ten Beylikdüzü'ne çıkıp yine sahile doğru inelim, 2. kişi ben değilsem artık 3 kişi olduk demektir...

@Uğur ŞENCAN

Uğur abi 3. kişisin. 1. kişi benim, 2. kişi benim çalıştığım şirketten arkadaş..

Cumartesi 8:20 de hacı sayit önünde buluşalım. ufak bi kahvaltı yapıp devam edelim..

@Uğur ŞENCAN

Güzergah konusundada ben herşeye uyarım.

@tolgaerdem

tamam, 8.20 de hacı sayit de buluşalım, tur içinde bir uzun rampa yapalım derim. çünki uzun zamandır rampa çıkmadık antreman olur...

@Uğur ŞENCAN

bakalım kaç kere mola verecez rampayı çıkarken.. ben ilk defa çıkarken 3-4 kere mola vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.

@bvernik

Vay Bvernik aylar oldu görüşemedik. Nerelerdesin arkadaş.
Geçmiş olsun hastaydın galiba uzun zamandır ortalarda olmadığına göre.
Bende pazar günü turunda gelmeye çalışıcam.

Cumartesi turunun detaylari neler? Ben de katilmak isterim.

Geri