Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
yakupludan 45 dkika civarı sürüyodu yanlış hatırlamıyorsam.. 30 dakikada olabilir:D

Arkadaşlar Merhaba,

Bu pazar günü için bir etkinlik duyurusu geldi. Bisikletliler derneği düzenliyor. Bence güzel bir etkinlik olacak gibi. Daha öncede boğaz geçişine katılmıştık. Oldukça güzel olmuştu. Katılmak isteyen arkadaşlarla beraber bir plan yapıp bu etkinliği kaçırmayalım derim.

Detaylar Linktedir.

(link)

Görüşmek Üzere...

caner abi link açılmıyor istersen facebook'a yaz oradan bakalım.. uğur abiyede özel mesaj atmanı öneririm:)
katılmak isterdim ama katılamıycam malesef.. iyi eğlenceler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@mcqueen93

ben de ne tür bir etkinlik olduğunu merak ediyorum... link açılmıyor...:boese157:

Arkadaşlar Etkinlik duyurusunu Facede paylaştım. Face olmayanlar içinde burada bilgi vereyim.

Bisikletliler derneği tarafından düzenlenecek olan Tur:
Dünya kalp günü bisiklet turu ve balık festivali tarih turu
Turun Açıklaması : 26 Eylül Pazar İstanbul' da Dünya kalp günü 11:00 de Taksim ( Galatasaray) buluşuyor Mecidiyeköy'e tur yapıyor ve devamında Balık festivalinde bisiklet etkinliğine geçiyoruz. 14:00' de Kumkapı' da Balık festivalinde önce balık ekmek yedikten sonra Rehber eşliğinde tarih turuna çıkıyoruz.

Tura bizim katılım durumumuz için Öneri:
Pazar günü güzel bir gün olmasını umarak ve Beylikdüzü Migros önünde saat:08.00 sularında buluşarak kendi turumuzun startını vermek. Gerek menekşeden trenle, gerek pedallayarak taksimdeki bu etkinliğe eşlik etmek.

Varım diyenler

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Arkadaşlar Pazar günü hava yağışlı gösteriyor. Umarım o güne kadar meteorolojik veriler değişiklik gösterir. Bizim içinde güzel bir tur olur inşallah :)

bende gelmek isterdim ama tamamlayabileceğimi düşünmüyorum .. 1,5 aydır binmedim .. yarın kısa bir büyükçekmece yaparım ... biraz idman olur .. başka gezilere inşallah..

Vallah Talep beklediğimden az oldu. Bu durumda tura katılacak olan 5 kişi falan olucaz sanırım.

1-Ben
2-Gökhan Toros
3-Yiğit Tosun
4-Atalay Demiral
5-Mcqueen (Belki)
6-Uğur Şencan (Belki - hava durumuna göre)

Bvernik ?

http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahmingun2.png

Pazar günü hava durumu pek de iç açıcı değil :(

Zaten şöyle güzel bir tur yapalım dediğimizde hava problem çıkarmasa olmuyor. Yazın Sıcaktan nemden bunaldık. Bu aralar rüzgar geçit vermiyor. Şimdide yağmur eksik olmuyacak sanırım ne bu kardeş ya...
Üstü kapalı bir bisiklet aldıracaklar en sonunda :D

Ya rüzgar sadece can sıkıyor, biraz daha yoruyor. Yağmur pek hoş değil, lastiklerim yağmura göre değil bayaa slick lastik kullanıyorum şuan :/

yağmur sorun yaratmıyorda rüzgar deli edio adamı.. benimde gelmem kesin değil cumartesi günü belli olacak.. uğpur abi gelemiyor şuanlık 4 kişi gözüküyorsunuz sanırım.. gökhan senin eski lastikleri kullansana tabi eski lastiğin varmı bilmiyorum:D

caner abi gerçekten sıcaklar bitti ve bittiği anda rüzgar başladı ne bu bi güzel havada tur yapamadık..

Cumartesi öğlen gibi Büyükçekmeceye doğru ısınma turu yapmayı düşünüyorum. Belki duruma göre Baran sizin tarafada geçerim. Gelmek isteyen olursa beraber takılabiliriz.

abi cumartesi dershanede öğlenciyim pazar günü sabahçı.. hep böyle olucak sanırım

Geri