Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
@Gökhan Toros

meteoroloji sayfasında cumartesi, pazar için aşırı rüzgar belirtiliyor... Cuma günü için bile yaklaşık 30 KM saat kuzey doğu rüzgarı belirtilmiş... Bu da tam karşıdan alacağımız ve dönüşte 10-12 KM arasında bir sürat yapabileceğimiz anlamına geliyor... Ama kararlıysan Cuma sabahı 8 de deneyelim derim, ve diğer katılımcıları da beklediğimizi belirtelim. Tolga bey bir ısınma sürüşüne bekliyoruz. Baran ve Ömer ne alemdesiniz? Diğer arkadaşlar ses verin...:in:

@Uğur ŞENCAN

Uğur abi selam ... aslında bugün bi ısınma turu yapabiliriz .

Kötü haber
Fren pabuçlarımdan ses geliyordu bir süredir. Son 1-2 gün gerçekten artmıştı bu ses. Bu gün çıkarttım, yıkayıp ince zımpara ile üzerindeki pisliği aldım.
Maalesef balatalar tamamen bitmiş. Bisikletçiler açılana kadar bisikletim servis dışıdır :(

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@Gökhan Toros

Büyükçekmece'ye gitmiştik bu gün ailecek. Oradaki bisikletçiden en ucuzundan 4 tane pabuç aldım. En azından jantımı çizmezler.
Yarın gezi olursa katılabilirim bu durumda :)

Evet beyler, yarın sabah tur olacak mı? Gelen var mı?
Uğur abi'ye PM attım, cevap bekliyorum.
Ona göre hareket edelim. Çok rüzgar olursa, yarı yolda döneriz en kötüsü.

Beyler neyaptınız bugün tur falan oldu mu ? Hava rüzgarlı diye sanırım tur planları iptal olmuş gibi. Bende gündüz evdeydim. Akşam üstü rüzgara rahmen çıkıp biraz dolaşayım dedim. Rüzgar 38km/h gösteriyordu. Dışarı çıkınca anladım bunu :D Sonra gürpınar tarafına gideyim dedim, ilk defa o tarafa gittim. Gürpınarda bisiklet için çok süper bir parkur varmış. Yalnız bir o kadar da tehlikeli 2 defa köpek tacizine maruz kaldım. ilki doberman gibi birşeydi. Neyse ondan ucuz kurtulduk. Daha sonra 3 lü köpek çetesi beni fena korkuttu. Onlardan da kurtuldum kazasız belasız. Bunun dışında 20km/h üstü karşı veya yandan gelen rüzgar insanı hırpalıyor. Bir ara rüzgar yandan bir vurdu bisikletle şerit değiştirdim. Burdan anlaşılıyor ki anayollarda, E-5 te şiddetli rüzgarda bisiklet kullanmak çok tehlikeli olabilir.
Bunun dışında pazar günü herhalde sabit tur duyurusunu arkadaşlar burdan yaparlar artık pazar turunda görüşürüz.

bisiklet forum geri dönmüş:D pazar günü tur oldumu? ben c.tesi akşamı eve geldim katılamadım cuma günkü tura yada oldumu bilmiyorum zaten.. dün akşama doğru yağmur bastırmıştı bende giydim yağmurluğumu atladım bisiklete dolaştım yarım saat. kirlenmek güzeldir yaptım:D

şu pazar günü yapılacak olan turun duyurusunu yapın ya:D aksilik çıkmazsa katılıcam:)

@mcqueen93

hazarfen yapılacak mıs ibrahim abiyle konustum yeni gelenler olucakmıs gel sende :)

bisiklet gider durumda olursa ( ki yarın bakıma gidiyo:D) birde bakırköyden bisikleti alabilirsem gelicem:D

bu arada a beyler yarın 11.30 bn gokhanı ve gokhan abiyi alıp cennete gidicez cennetten arkadası alıp 4 kişi sirkeci yapmayı ve eksiklikleri gidermeye calısıp aynı zamnda gezmiş olucaz bize katılmak isteyen varsa yazzın buraya :) bekliyorum

yiğit abi sirkeciye gidince beni bi çaldır.. yanınada alabilirsen fazladan para al çünkü birşey gidon borusu almam gerekiyor fiyatını sorarsın cazip gelirse istiycem senden:D

bu gün akşam saat 20.30 gibi mimaroba hacı seyid pastanesinin önünde buluşup turlamayı üdşünüyoruz.. yada oturabilirizde:D gelmek isteyenler bvernik i ömer erdem'i ararsa sevinirim bnm telefonum kapalı olacak 20.00a kadar..

merhaba arkadaşlar,
Pazar günü göl çevresi için BBK face sayfasında tur duyurusu yapmışsınız. Bende gelmek isterdim ama pazar günü şehir dışına gitme durumum var. Bu seferki kısa turun yoğun katılımlı olması dileklerimle, hoşçakalın.

güzel turdu.. bizim için birazda macera dolu:D gruptan ayrıldıktan 6-7 km sonra neresi doğu neresi batı anlamak için güneşe bakarım ve o sıra teker taşa sıkışır.. düşerim tel bacağımı keser .. bu önemli değildi:D asıl olaya heyecan katan düşmemle tubeless lastiğin patlaması, baya bi korkmamız.. sonra bisiklet üstüne binip biraz hız yapınca mükemmel olan o ilacın güzelliğini göstermesi ve patlağı gidermesi:D oradanda inceğize gidip içecek çerez,kek vb şeylerle ağaçların altında küçük bi akarsuyun yanında 1.5 saat oturup geri dönmemiz:D

@mcqueen93

Baran yine macera yine macera abi senin turlarında da action eksik olmuyor. Bir kazadan bu kadar zevk almana sevindim doğrusu demek çok eğlenceli olmuş :D Ben bu hafta sonu istanbul dışında olduğum katılamadım tura. Yine çok şey kaçırmışım galiba. En kısa zamanda bir turda görüşmek dilekleriyle hoşçakal

caner abi oradan seninle yaptığımız silivriyi yapıcaktıkta çok uzatmayalım dedik:D

Geri