Scudo Sports

Büyükçekmece

arkadaşlar herkese merhaba...

buara bisiklet arayan arkadaşlarınız varsa ben whisle 1052 d mi satıyorum.herkese iyi günler

Scudo
abi ben cumartesi günüde yaptım bir ormanlı:D:D pazar günü dersim olduğu için cuma günü sabah erken kalkınca arkadaşımla gittik ormanlıya geldik:D yoksa içimde kalırdı valla çok keyifli geçti bizim turda:)) tgabi 2 haftadan sonra biraz paslanmışız:D

Selam millet,
Ne yapıyorsunuz arkadaşlar. Kimseden haber yok bu aralar. Yok mu tur planları :D Bakın bayram tatilinde birşeyler yapabiliriz. Düşüncesi veya fikri olanlar buradan paylaşsınlar. Ormanlıya gitmeyelim artık:p

@Caner HOCAOĞLU

Bayramda değil de, bu haftasonu için bir tur düşünüyorum.

Aklımda Tekirdağ git-gel var, sabah erken çıkıp. 210km yapıyor günlük. Boş bisikletle yapılabilecek bir hedefmiş gibi görünüyor bana.

@Gökhan Toros

Bu konuda benim de bazı düşüncelerim, sinsi sinsi planlarım var... Aynı rotayı ben de denemek istiyorum. Bildiğin gibi tecrübemiz taze... Olmazsa dönüşü silivriye kadar yaparım diye düşünüp,kaşınıp duruyorum... Bakalım ne olacak... Rüzgarsız bir günü kollayalım derim...:in:

@Uğur ŞENCAN

Dönüşte yol üzerinde bir sürü camping yeri var.
Bittiğimiz yerde kalabiliriz de ;)

@Gökhan Toros

Tekirdağ planları yapılıyor demek derinden :D
Gökhan boş bisikletle diyorsun sonra camping yerinden bahsetmişsin. Nasıl olacak ?
Ben bayram için kamplı bir tur yapalım diyorum. Mesala şu iğneada, limanköy tarafları falan olabilir.

11 gündür bisiklete binmiyorum. Bu akşam bi çıkıp beylikdüzü civarında turlayıp bi 20km falan yapayım diyorum. Akşam sizin o taraflarda turlarım ben gökhan herhalde, işin yoksa sende gel, görürsün beni 21:30 -23:00 arası dolaşmayı düşünüyorum.

Bayram için plan yapamıyorum, çünkü ailemin planını bilmiyorum.
Camping yerlerinin çoğunda çadır ve uyku tulumlarını da onlar veriyorlar. Öyle bir yer bulabiliriz. Silivri'de vardı mesela.

Büyükçekmece yapmak istiyorum bu aralar, uyar mı sana?

@Gökhan Toros

Açıkçası bu akşam pek kendimi zorlamak istemiyorum. Benim sol bacakta bir problem vardı. Dinlendirdim kendimi akşam da deneme turu gibi birşey yapıcam şimdi o yokuşu çıkmak istemiyorum. Belki yarın olabilir. Bu akşam bir duruma bakalım:rolleyes:

@Caner HOCAOĞLU

Tamam olur.
Akşamları çıkıyorum zaten ben. Fakat yarın için söz veremem, iftar organizasyonu olabilir çünkü.
Benim de sağ bacağımda ağrı var, en son Tekirdağ turunda zorladığımdan beri.
O yüzden yokuş çıkmak istiyorum, sorun devam ediyor mu diye :)

@Gökhan Toros

Tamam Gökhan bakarız artık duruma göre, sende kendini test et o zaman. Büyükçekmece sağlam rampa çıkarsan problem kalmamış demektir. :in:

@Caner HOCAOĞLU

Aynen öyle. Kaç gündür gitmek istiyorum, yanıma arkadaş bulamadım bir türlü :D
Tek başıma da gitmek istemiyorum, sonuçta E5'ten çıkıyoruz

@gökhanc

gokhan abi bana senin masan lazım kaca werrisin

beyler bencede su iğne ada yada gokhanın dediği gibide bi tur olabibilr yetr ki camplı olsun :D

doğa hayatı yasamak istiyorm artık bıktım sehir hayatından

@Gökhan Toros

Gökhan dünkü tur güzel oldu. Hemde havanın serin olması çok rahatlatıyormuş insanı. Büyükçekmece rampasında terlemedim bile :)
Yarım litre su bile içmeden büyükçekmece git - gel yaptık. Yalnız benim bağların daha iyileşmediğini gördüm. Ben belli bir süre daha az rampalı kısa mesafelerde kullanarak bağları kuvvetlendirmeye çalışıcam.

@Yiğit Tosun

Yiğit ne yapıcaksın masayı :p Biraz daha düzgün yazmaya davet ediyorum seni, yanlış anlaşılmalara sebep olur.
Görüşürüz...

@Caner HOCAOĞLU

Gerçekten çok güzeldi, hava soğukken bisiklet kullanmak ne güzelmiş :D

Benim de sağ bacağım sorunlu hala. Fakat aynı yerden daha önce 3-4 kere daha ağrı yaşadığım için bir doktorla görüşmeye karar verdim durumla ilgili :)

Geri