Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

14 Ağustos günü gerçekleştirmiş olduğumuz. Büyükçekmece - Ormanlı turumuzun kısa bir özetini formuda paylaştım. Burdan bakabilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?goto=newpost&t=69737

Baran ve Uğur abi ile büyük bir tura imza attık. 33 derece sıcakta tam 130km.
Her ikisine teşekkürlerimi iletirim. Böyle bir turu umarım tekrar yaparız. Tur dönüşü ayrıca bana ders olucak bir kaza da yaşadım. Neyse ucuz atlattık ve tura gölde düşmeden güzel bir şekilde noktaladık. Herkese sevgiler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
uğur abi askeri bölgenin girişinin ordaki caner abinin uçtuğu kaza. mıcırlı yoldan dolayı düşmüş ya hatta ben ilerdeydim.

@Uğur ŞENCAN

Uğur Abi teşekkür ederim. Sen arkadan geldiğin için olayı tam göremedin ama, asfaltın ortasına uçtum resmen arkadanda kamyon geliyormuş. Rampa çıkışı olduğu için yavaş geliyordu ki beni farkedince daha da yavaşladı. Bende kendimi ve bisikleti kenara attım hemen. Ondan sonra sen geldin. Daha sonra askeriyedeki geri zekalı nöbetçi bağırmaya başladı. " Burada bekleme yapmayın YASAK..." olayı görmesine rağmen bağırıyordu.

Neyse abi sen Cuma Tekirdağ yapıyorsun galiba. Şimdiden güzel bir Tur olmasını dilerim. Köfte konusunda Özcanlar köfte tavsiye ederim ben orada yemiştim çok iyiydi.
Görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@Caner HOCAOĞLU

O kazanı biliyorum, ben bizden ayrıldıktan sonra eve giderken yaşadın zannettim... Bakalım yarın Tekirdağ maratonunda ne yapacağız...:eek:

sewgili abilerim sonuda dondum sizlerle yim bu hafta sonu birseyler yapalım golde balık tutma gibi bir organişzasyon ayarlayalım hjem dusuk olur km miz hemde balık tutar yeriz yada geri salaız die dusundum tabi karar sizin hiç bişe olmadı bu hafta sonu bişeler yapalım istiyorum :)

ve bu pazar saat 8 de kervansaray onunde bulusuıyoruz ve hazarfen yapmayı planlıyoruz :)

uğur abi anlat bakalım şu tekirdağ turunu. bi yerde bişeyler okudum ama nerde okudum hatırlamıyourm sanırım tekirdağdan otobüsle silivriye dönmüşsün. 130 km civarı yapmış olman gerekiyor?

Boşverin Uğur Abi'yi, facebooktan yazdığına göre Yiğit kaybolmuş :D
Önce ona yardım edelim :D :D :D

Ekleme;
Uğur abiyle tur gayet keyifliydi. Silivri Maxi'de buluşup Tekirdağ'a kadar beraber pedalladık. Getirdiği kuru meyveler günümü kurtardı diyebiliriz :D
Tekirdağ'da köfteleri yedikten sonra ayrıldık.
Bagaj işini hallettikten sonra uzun bir tura çıkmak isterim :)

yiğite neolmuş ya anlamadım
nerde kaybolmuş nasıl becermiş? sucuk ararkenmi kaybolmuş:D

@mcqueen93

Baran paşa resimleri gönderdim, çok güzel bir tur ve deneyimdi benim için, Tekirdağ'da bedenen bitmiştim tabiki (100.KM) yemek dinlenme biraz toparlamama yardımcı oldu. Geriye bisikletle dönmem mümkün değildi... Otobüse bindim Silivri otogarda indim... Kalan yoluda aydınlık-yarı karanlık-karanlık etapları olarak geçip eve ulaştım...:boese157: 127KM net oldu...

:boese157: @tolgaerdem

evet diğer 2 katılımcı Orhan Kılıç bey ve Gökhan Toros Çanakkaleye devam ettiler. Geceyi Kumbağ'da (Tekirdağ'dan 20 KM ileride) çadırda geçirecekler ve ertesi gün Çanakkale'ye devam edeceklerdi... Ertesi gün Gökhan'da da yorgunluk problemleri başlamış. Neyse tek döndüm ve silivriden sonra (otobüs silivriye kadar getiriyordu) sürerek geldim...

@Uğur ŞENCAN

Uğur abi helal olsun yine sağlam bir tur çıkarmışsın. Hafta bitmeden ikinci uzun turunu yapmış oldun bu durumda 1 haftada 2 tur seni tutamayız artık:D Bizde bi kamplı tur yapalım. Onun için bagaj vs. ekipmanları ben bakmaya başlıyacağım.

@Gökhan Toros

Gökhan merhaba turunuzun Tekirdağdan sonraki kısımlarınıda sen anlatırsın artık. Bizimde uzun turlar için bagaj çadır vs. donanımlara ihtiyacımız var sen bunları temin etmişsin bize yardımcı olursun herhalde.

Tekirdağ Kumbağ'da Orhan Abi'nin annesinin evinde kaldık.
Ertesi gün Kumbağ'dan Gelibolu'ya gidecektik.

Sabah hazırlıkları yaptık. Tekirdağ'dan da 2 kişi gelmişti, onlarla beraber yola çıktık
Bakkal alışverişini yaptık, 100 metre gitmeden yokuş başladı. Ama ne yokuş!
Ben kısa sürer sanıyordum. Bir süre sonra asfalt da bitti. Müthiş bir manzara fakat berbat bir yolda, hiç ısınmadan, 30 kiloluk bisikletle 20km gittik. Benim bacaklar pert oldu. Asfalta ulaşınca da TimeTrial temposunda Şarköy'e kadar devam ettik, arada verdiğimiz yemek molası hariç.
Sağ bacağımdaki ağrı iyice arttı o arada benim. Şarköy'de çay molası verdik, ağrı azalınca yola çıktık. Fakat 7-8km sonra ben tamamen bittim. Orhan Abi'yle vedalaştık. Geri otobüse döndüm ben :)

(link) - (link) -
(link)

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Geri