Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
evet evet bayramda öyle güzel birşey yapabilir.. bende aslında 4-5 günlük bir iğne ada düşünüyorum ama dershane falan başlıycağı için seneye artık.. düşündüğüm şey şuydu: iğne adaya yorgunluk durumuna göre 1-2 günde gidip orada 2-3 gece kalıp 1-2 günde dönmek.. seneye yazın başında bu turu yapıcam yani aslında arkadaşımda gelecek onunla yapıcaz tabi zamanını hiç bir şekilde netleştiremiycem:D
neyse şu tekirdağı yapabiliriz bayramda ama o yöne trafik yoğun olur diye düşünüyorum bayram nedeniyle....

Selam millet,

Bakıyorumda uzun vadeli planlar yapılıyor. Hatta Baran 1 sene sonrası için bile tur programlamış:)
Ramazan dolayısıyla turlarda bir sekme olucak o kesin ama tolganın bahsettiği bayramda kamp güzel olabilir. Bu konu üzerine düşünelim derim. Kamp olayını kendi imkanlarımızla yapıcaksak çadır, kamp malz. bagaj vs. ekipmanlara da ihtiyacımız olacaktır. Onun dışında çadırı olan bir kamp yeride bulabiliriz. Bence 1 gece konaklamalı güzel bir tur olur. Mesala Kumbağ veya Uçmakdere taraflarına gidebiliriz.
Bu konuda 1 ay boyunca bir karar veririz artık. Herkese güzel günler.

@Caner HOCAOĞLU

Akşamına mangalda sucukda ne güzel gider....

iyi gider iyi:D ya ben çok isterim gelmek ama bu sene zor olduğu için seneye planladım bu turu... neyse artık bakıcaz bu senede geleblrim o 2 günlük kamplı tura. hatta çok istiyorum:)

Yarın İstanbuldayım :)
Çadırlı bi' tur iyi olur. Bende 2 çadır var. 3 kişilik diyo ama iki kişi rahat kalabiliriz. Yani 4 kişinin çadır problemini çözmüş oluyoruz :D

biz o 3 kişilik çadırda 4 kişi yatarız 8 kişilik yer çözüldü:p:)))

bende alıcam 3 kişilik bir çadır daha önce kurdunmu, kullandınmı? memnunmusun? birde marka model falan işte adı neyse nerden aldığınıda yazarsan çok iyi olur:) teşekkürler şimdiden..

Koçtaştan aldım ben. Kurması falan basit. Ben memnunum. Tek sorun sıcak aylarda içinde zor yatılır :)
Öyle uzağa değilde aynı gün gidip kalıp sonraki gün döneceğimiz bi tur yapabiliriz kıyıköy'e(isimden emin değilim :D) falan.

bu sene için o zaten.. benimki 2 arkadaş yapacığımız birşey seneye tabii:) oda olursa artık.. çok zevkli bir tur olcağını düşünüyorum yatılı olan turun:) gideriz bi yere kalır snraki gün döneriz:)

http://www.kiyikoy.net/images/galeri/max/kyk001.jpg
(link)
İstanbul'dan uzaklığı 164 km. olan Kırklareli'nin Kıyıköy ilçesine yolculuk ortalama 2.5 saat sürüyor.
İstanbul üzerinden çıkış yapanlar Edirne yönüne doğru giderken Çerkezköy ayırmını kullanarak geldikleri Saray'ı geçtikten sonra, ağaçlı bir yoldan Kıyıköy'e varacaklar...

Yolu falanda güzel gözüküyor.

walla bnde boyle turlar istiyorum baran ne yapalım ya bi hafta sonu cumartesi için bi tarih ayarlayıp yapsakmı soyle seyler

kıyı köye gittim daha önce.. güzel bir yer diye hatırlıyorum kalmamıştım gece.. ama gidilebilirz fakat çok yorucu bir tur olur ve kıyıköyün güzelliğine varamayız.. daha yakın mesafede gidip yani gideceğimiz yere 6-7 yerine 3-4 gibi ulaşmak daha güzel olur oradada en azından sadece uyumamış oluruz:)

Kıyıköy'den önce bir Tekirdağ yapıp deneyim kazanalım derim... Sıkı bir grup isek uzun mesafeli geziler yapmalıyız... Tolga ile Haramidere 2 bisikletli ile karşılaştık (gerçi isimleri profesyonel arkadaşlardı) o tarafa gidiyorlardı... Arkalarında yük taşıma aparatı vardı... Ramazanda hafta içi sakin sakin Tekirdağ yapabilirim, eşlik etmek isteyen olursa beklerim... (sıcaklar bitince) Bu hususta Silivri'li Ozan ile de temasa geçeyim, bakalım ne düşünüyor:000002158

ya benim artık hafta içi birşey yapmam imkansız çünkü şu dershane başlıyor...
hafta sou turlarında görüşmek üzere şu sıcaklar biterseee!

Hafta sonu programı olan varmı ?
Gece - Gündüz ne yapıcaz bu hafta sonu turlar iptal. ,
Atalay hoşgeldin bu arada uzun bir süre yoktun. Tatil yaptın herhalde uzunca.
Sende Dershane problemi varmı bu sene. Baran dershaneye başladı anlaşılan hafta içi artık iptal. İlerde hafta sonuda İptal olur.
Baran yarışlara katılmıyacakmısın artık sen ?

yarışlara katılırım ya. bu hafta sonu tur yapıcam:D planım şu. hatta şimdiden duyurusunu yapıyım.
ondan önce yarın sabah 06-00 yada 07.00 da antrnmana çıkıcam 30-40 km tempolu 20 km kadarda ısınma soğuma yapıcam. katılmak isteyen olursa bana ulaşsınlar.

!TUUUUR!

cumartesi günüde 07.00 da çekmece kervansaray önünden pedallayarak çatalcaya inceğize kadar gidelim derim eğer katılan olursa. bunu ya göl arkasından yada selimpaşa yolu üzerinden çakıl köyüne saparak yaparız.
tabi sizlerin daha iyi bir fikri varsa onu yapalım derim. çokta uzatmak istemiyorum malum sıcak havalar. birde oruç tutanlarımız varsa aramızda baya kötü bir durum olur:)

cumartesi görüşmek üzere:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@Caner HOCAOĞLU

Hoşbulduk caner abi,
evet yaptım tatilimi :) Bende dershane problemi yok bu sene. Seneye başlayacak, buralardayım yani ama bisikletin iç lastiğini yaptırmam gerekiyor tabi :eek:

@mcqueen93

Cumartesi yani 14 ağustos tarihinde sana katılırım... Detayları konuşuruz...

Geri