Scudo Sports

Büyükçekmece

Haberleştiğiniz bir yer var mı buradan başka? Beylikdüzünden gelenlerle beraber katılayım.
Telefon : 0534 672 56 12

Scudo
@Uğur ŞENCAN

6 haziran bisiklet bayramı etkinliği çerçevesinde büyük bir grup bisikletli büyükadada buluşacak. Forumda bu konuyu inceleyebilirsinz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=59432

Hatta isteyenlerin 5 haziran gecesinden adada kamp yapabileceğinden ve çeşitli aktivitelerin olacağından bahsediliyor. Tam olarak detaylarını bilemiyorum. Bizim bu bölgeden bu etkinliğie katılmamız açısında en uygun yolun avcılardan kalkan büyük motor ile olacağını düşünüyorum. Dentur-Avrasya adındaki tur şirketi her gün 09:15 te Adalar motor kaldırıyor. Bisiklet ile binmek mümkün. www.denturavrasya.com inceleyebilirsiniz.

Benim bu etkinlik için önerim beylikdüzünden ve büyükçekmece civarından katılacak arkadaşlar ile bisikletle avcılara sahile gitmek isteyenler ile migrosta buluşup beraber gidebiliriz. Ayrıca araç ile gelmek isteyenler olur ise onlarla da avcılar iskelesinde buluşuruz.
Bu arada avcılar - adalar gidiş dönüş ücret : 13,50 TL
Katılıma göre bu etkinliği gerçekleştirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@demiralatalay

Merhaba size yakın olarak yiğit arkadaşımız var isterseniz forumdan kendisine ulaşabilirsiniz. Kendisi yakupluda oturuyor. Ben migrosa yakınım sacit ateş cami karşısında oturuyorum. Görüşmek üzere

@demiralatalay

ewet o aradığınız kişi benm buyrun bakalım demir bey :)

@cemal_007

biz oraları pek tercih etmiyorz egzoz yeniyo oralarda silivri selimpaşa gibi yerler daha iyi geliyo ciğerlerimize

Selam arkadaşlar. Ben de bu tura katılmayı düşünüyorum (Beylikdüzü'nden) fakat Avcılar'a kadar arabayla giderim büyük ihtimalle.(Kondüsyon pek yok da :)) Dentur'un sitesine giremedim, Pazar 09:00'a doğru orda olsak bilet almada vs. bir sorun çıkmaz herhalde değil mi? Daha önce adalara Avcılar'dan hiç gitmediğim için pek bilmiyorum.

@cemal_007

evet yiğit arkadaşımına söylediği gibi çatalca silivri selimpaşa civarlarına gidiyoruz genelde..spor yaparken temiz hava almak lazım silivri yolunda pek olmasada çatalca taraflarına gittiğimiz zaman çok güzel oluyor.. birde bu turları pazar günleri sabahtan yapıyoruz.. sizleride bekleriz turlarımıza

bu arada haziranın 13 ünde çatalcaya gidilecek şimdiden duyurusunu yapıyımda:) 10.30 gibi orda olup ordaki köylerden geçen bir yol izliycez. çatalcadan da benim 1-2 tanıdığım gelicek zaten yolu onlar biliyor:) çatalcada tur yaklaşık 50 km kadar olucak bide gidiş dönüş eklersek 90-100 km'yi bulabilir.. tabi çatalcadaki turu 35 km de yapabiliriz katılanların durumuna göre değişecek.. iyi akşamlar hepinizi turumuza bekleriz:)

@Gamze Üstünlü

Merhaba Adalardaki etkinliğe katılmak istediğinizi belirtmişsiniz. Arabayla geliceğinize göre sizinle iskelede buluşabiliriz. Benim tahminimce sabah orada bilet alınıyor. Ama siz daha detaylı bilgi almak isterseniz. Dentur Avcılar iskelesi tel no: 0212 694 11 33
Pazar günü görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Quadratum
bu hafta pazar günü boğaz köprüsü geçişi var eğer isterseniz ilk olarak boğaz köprüsü geçilir çok güzel bir duygu sonra büyükada gitilir ben öyle yapacağım

Herkese selamlar.... 1 aydır sizleri takip ediyorum.. Sizlerle tura çıkmayı çok istiyorum.. Özledim bisiklete binmeyi.. İlk organizasyon ada gezisi olacak galiba. Hafta sonları işim çıktığı için katılamadım sizlere .. Ada gezisine katılmak istiyorum .. Buluşma nerede olacak ? ( Sinanoba'da oturuyorum. )

Büyük ada turuna geç kalacağımızı düşünüyorum... Adaya İstanbul'dan gidenler 10 gibi tura başlarlar... Biz ise 11.30 gibi ancak başlayabiliriz. Ayrıca ada 200-300 bisikletliyi bir arada kaldıracak genişliğe sahip değil, yaz geldiği için kendi bisikletli nüfusu da çıkacak yollara, sanırım biz uzaktan gidenler için eziyetten başka bir şey olmayacak... Çatalca veya Selimpaşa turu, ada ya göre çok daha cazip benim için... Baran Çatalca turu 13 haziran da kesin değil mi?

pazar günü hava durumu gökgürültülü sağanak yağışlı gözüküyor
hava durumuna göre turların rota değişmesi yada iptali olacak mı?

evet evet çatalca turu kesin 13 haziranda net bilgiyi sizlere bu pazar günü vericeğim yani 90% olucak 13 hazirandaki tur

adaya bende katılamıycam uğur abi ama istersen seninle bi selimpaşa yapabiliriz pazar sabahı kısa bir tur yine

pazar sabahı selimpaşa turu düzenlerseniz bende katılmak isterim...

boğaz köprüsünden geçilecek bu fırsat bir daha gelmez istanbul boğaz köprüsünden bisiklet geçmek herkese nasip olmamaz arkadaşlar

ben pazar günü boğaz köprüsünden sonra büyükada yapacağım saat 07.30 gibi çıkarım b.çekmeceden E-5 karayolu takip edilerek buluşma yeri olan taksim'e giteceğim bilginize

Geri