Sizede güzel turlar. Ayrıca yazılan mesajların tarihleri sol üst tarafta sistem tarafından eklenmektedir. Bu durumda ayrıca tarih belirtmek ile ne amaçladığınızı anlayamadım. Sanırım dikkat etmediniz.
Bvernik ne zaman gittiniz çatalcaya Facebookta ben tur duyurusu göremiyorum genelde kervansarayda buluşulucağını falan yazıyorsunuz. Birde bu aralar sizin yarışlar sıklıkta herhalde ondan görüşemiyoruz. Ayrıca ne oldu mardin yarışı nasıl geçti.
Sanada selam... hoşgeldin ... Sinaoba ve mimarobada bisiklet aktivitelerine katılan arkadaşlarımız BÜYÜKÇEKMECE konu başlıklı forumda yazışıyorlar. Turları buradanda takip edebilirsin. Bende sinanobada oturmaktayım. Görüşmek üzere
Facebook üzerinden Büyükçekmece Bisiklet Kulübünün sayfasını ayrıca takip edebilirsin. Genelde Pazar sabahı Büyükçekmece civarında tur organizasyonları oluyor.
Ben size katılabilirim bana uyar, git - gel şeklinde mi yapmayı planlıyorsunuz. Benide listeye ekleyebilirsin. Geçen sene yazın sıcağında gitmiştik oldukça zorlamıştı bizi, bu serin havalarda daha bir güzel olur tahminimce.
Görüşmek üzere...
Bende katılabilirim, ama şu sıralar hafta sonları burada olamıyorum. Kestanelikte köfte molasını unutmayalım... Tarihi kesinleştirin haberim olur benimde...:boese157: