Scudo Sports

Büyükçekmece

abi disk fren tamir edebilen bisikletçi varmı sorsana çekmeceye:D ön fren iptal oldu benim ama bas brak yapa yapa eskisindende sert oldu:D 1 saat tir kullanmıyorum yine eski haline dönmüş:D zaten 1 aydır bakıma götürcektim iyi bir nedenim oldu şimdi ama yinede buralarda varsa yaptırıyım:D

Scudo
@mcqueen93

Biz de Metin'e gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla 1-2 gün içinde.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
ben gelemem ya

fren tutmuyo :D arabayla götürcem zaten dersne bakırköyde.. bu arada dediğim gibi abi fazlalık varsa 14 ünde yani salı günü onları alabilirim orda bırakıp söylersen ordakilere 751 disk frenli baran dersen anlarlar:D

@mcqueen93

Vay be "751 Disk frenli baran" . Tamam baran artık seni böyle tanımlarız. Kime sorsak gösterir herhlade.:D Bu civarda da senden başka yoktur herhalde 751 disk frenli.
Birde siz bisikletleri sanki çok sık bakıma götürüyorsunuz. Otomobillere bile bu kadar bakım yapılmıyor. Ne yaptırıyorsunuz bu kadar anlamadım ben.

@Caner HOCAOĞLU

Kullanmayı bilmiyorlar ya :D
Ben fren pabucu almaya gideceğim. O bile bahane aslında. Uzun yol olsun da, nereye olursa olsun :D

abi ben 1 kere götürdüm daha:D ya adam bnm biiskleti montaj ederken çok uğraştı:D 751 diyince anlamıyo disk fren diyince hatırlıyo:D
bugünde düştüm bisikletten zaten bi düzümde küçük bi kanama oldu birde el bileğimde hafif bir eziklik olsa gerek baya acıyor birde diresği vurmuşum o şişti:D baya zevkliydi ama düşüş:D nasıl dalmışsam en son basamaktan iniyodum sonra kendimi zeminle burun buruna buldum sonrada yerdeyim ztn:D

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
@mcqueen93

Diyorum, bisikleti kullanmayı bilmiyor diye.
İnanmıyorsunuz :D

:D ama giderken ön freni yaptım valla tutmayan freni tutar hale getirdim:D ilk başta sürtüyodu bişeyler yaptım bi baktım fren tutmuyo ama yine sürtüyodu dedim nasıl iş bu:D sonra giderken bişeyler yaptım düzeldi:D sonrada dalmışım artık neye daldıysam:D kötü dalmışım yani zemine daldım:D

o anahtar 6 koşeli cır cır sesi cıkaran bi anahtar ayrıca bi aparatı daha var zıncırı rubleye gecirip dier ucunuda o aparata geciriyosun ve anahtarla cok rahat cewirip cıkarıyosun o anahtar da sadece ceta forum da war :) cok aradaım ancak orda buldum ama gidip almak kısmet olmadı :D

@mcqueen93

Baran geçmiş olsun. Bisikletçide oluyor böyle ufak tefek olaylar. Ama işte dikkat etmemiz lazım kullandığımız alet dalgınlığa gelmiyor, kendimizi yerde bulu verebiliyoruz bir anda dediğin gibi. Bu aralar zeminde ıslak oluyor, virajlarda kayma tehlikesi yaşanabilir.
Herkeze kazasız, belasız sürüşler...

gerçekten öyle ya ama pahalıya patladı bana:D yeni barent alıcam yani boynuz ve birde gidon borusu almam gerekiyor:D

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@mcqueen93

alma olum bos wer ya bnm kilerin halini bi gor sen :D karbon marbon ama full cizik :D

yiğit almam gerekiyorsa neden almam gerekiyordur:D çizildiği için almıycam tabiki yamulduğu için alıcam:D

@mcqueen93

Baran al sen barend. Bende aldım uzun yolda farklı tutş açısı sağladığından rahat oluyor. Yokuşlarda da ayağa kalkmak daha kolay oluyormuş.
Çizik varmış diyede değiştirilmez zaten ama, seninki yamulmuş demek sağlam yüklendin düşerken :D

abi ayvayı yemiş:D tutmuyo yani boruyu birde boruda yamuk..

ibrahim abiye söylemiştim saolsun almış birde boru alıp o barentleri yeni boruya takmayı düşünüyorum:D

Geri