Scudo Sports

Büyükçekmece

büyük ihtimalle bu pazaaaar ormanlıya bir daha gidiyoruz:D evet saat 07.00da büyükçekmece kervansaray önünden hareketle çatalca-kestanelik-ormanlı.. orada 2 saat mola ve ardından dönüş. toplam 130 km sürecek..

tabi bu kadar anlattım turun iptali son dakikaya kadar olabilir... o yüzden katılmak isteyenler buraya adlarını yazarsa ulaşmak kolay olur:))

bu arada facebook/büyükçekmece bisiklet klübündende tabip edebilirsiniz ibrahim abi de bahsetmişti ormanlı turundan...

Scudo
Bu tura katılıyorum. Sakın iptal etmeyin... bu sefer hava da serin olacak, bu yüzden çok keyifli bir tur yaparız...

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@mcqueen93

baran bende geliyorum bu tura sakın iptal edilmesin adam toplayalımda rahat olsun uğur abininde dediği gibi serin olucak daha rahat olur :D:D

yiğit abi sen gidiceksen sorun yok benim kafamı kaşıycak vaktim yok.. bu hafta 30 ağustos p.tesi tatil olduğu için pazarın tadını çıkartabilirim inş yani öyle düşünüyorum:D.. son bir kere katılmak istiyorum bunuda şimdiden duyuruyorum.. eğer gelirsem arkadaşımda gelicek.
deiğim gibi ibrahim abide facebooka yazmıştı onada haber verelim yine..

tolga abi sana burdan sesleniyorum ama oruç tuttuğun için gelemiycen sanırım..

uğur abi ve caner abiyi bekliyorum bu tura :)) 7-8 kişi olsak iyidir:)) ama şuan en az 6 gözüküyor yani uğur abiyle caner abi gelirse tabii

Merhaba Baran,
Tekrar sizinle Ormanlı turu yapmak isterdim ama, dizimde problem henüz tam olarak geçmedi. Ben bu haftayı bay geçiyorum. Ormanlı turu havalar serinlemesi ile daha zevkli olucaktır. Tura talep olur inş. güzel bir tur daha çıkarırsınız.

@mcqueen93

Sesini çok net duyuyorum.. fena halde gelmek istiyorum bu tura ama ramazan dolayısıyla kapalıyız... ramazandan sonra mutlaka yapalım .. kesin gelirim .. garanti ....

@mcqueen93

Ormanlıya gidiyorsunuz .. bende belki araba ile gelip sizlerle orada oturup sohbet edebilirim ...

valla tolga abi bu işi yiğite paslıyorum:D benimki cuma akşamı belli olacak.. yiğiiiit abi ekibi topla ve git şu ormanlıya:D belki bende katılıcam. yani işte belli değil:D

bu arada gel arabayla ya yorulursak camdan tutunuruz çekersin yokuşlarda:p

@mcqueen93

ewet ewet iyi olur araba fikri ama bu gece bi kaza yaptım ve bileğim incildi ayrıca sağ omzum acık inş pazar gunune kadar iyileşirim ewet sewgili ekibim toplanalım ve ormanlı yapalım bn şimdiden adam toplicam bnm bi arkım war omer diye onuda cağrıyım işi olmaz sa oda gelirr buyuk ihtimalle baranım senide cok ozledim inş gelirsin ve bu arada hakan unsal la da tanıstım onu da cağrıcam bisiklet kullanıyo gelirse oda gelir hadi gorusuruz bu arada erdem abi sarozdan geldimi ???????

erdem abi bir ara gelmişti ammaaa yine gitti sanırım ramazandan sonra gelicek.. yinede aramakta fayda var.. bende size bu gün yarın syliycem gelip gelemiyeceğimi.. bu arada çok geçmiş olsun yiğit

Ormanlı turunu gerçekleştiren arkadaşları tebrik ederim. Yiğit ve İbrahim gürsoy birlikte gerçekletirmişler sanırım. Yiğitte sonunda rekor kırdı galiba.

• Beğen
Arkadaşlar bu arada ASUS pedal gurubunun ayın 18 inde düzenlediği bir tur var. İznik gölü çevresini pedallıyorlar. Hareket yenikapıdan feribot ile yalova ordan orhangazi ve iznik gölü güzel bir tur olur bence ne yapalım katılmayı düşünen olurmu ben düşünücem gerçi daha zaman var. Tur mesafesi 140km ama bizim birde yenikapı yolumuz var :rolleyes:
Ondan önce biz bir iki tur daha çıkarırız herhalde :in:

• Beğen
yiğit ve ibrahim abi sizleri tebrik etmek isterim:)) bu arada yeni rekorlar geldi bu gün yiğit 140 ibrahim abide 125 sanırım yanlış hatırlamıyorsam:))

• Beğen
dogru hatırlıyosun baran su anda rekorum 140 km 140 km yapan 200 de yapar gunde 200 km yapmak için calısacağım bundan sonra 140 km yi yapma sırrımda su işe her gun bisikletle gidip geliyodum gidis geliş 10 km ydi
ve haftanın 5 guunu gidiyodum yani her hafta top.50 km yapıyorum bu da bni formda tutuyor :)

bende 2 haftada toplam 20 km sürdüm sadece yedim içtim yattım falan 130 km yaptım:D biz bide yolu uzattık biraz değiştirdik falan dönerken.. ama sonunda öldüm:D birde biz ordan 12 de çıktık ormanlıda sıcağın etkisi vardı yorgunluktan çok başağrısı+mide bulantısı...

şu sene bitsinde yazın ilk haftası güzel bir ant. yapıcam oradanda uzun tur:D

@mcqueen93

Baran merhaba,
Hangi ormanlı turundan bahsediyorsun sen. Bizim beraber Uğur abi ile birlikte yaptığımız turdan değil sanırım. Senin Ozanlarla birlikte yaptığın kayboluşa yolculuk turu sanırım:D Baran Bayramda ne yapıyorsun. Bayramda müsaitsen birşeyler düşünelim. Yoksa tatile falan mı gidiceksin sen.

Arkadaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. Ben malesef çalıştım bugünde.

Geri