Scudo Sports

Büyükçekmece

tamam uğur abi ama iptalda olabilir tur. yada daha kısa bir tur yapabilirim.göl arkasından çatalca oradanda çakıl üzerinden E-5 ve sinanoba gibi.

Scudo
14 Ağustos 2010 Cumartesi gece 21:30' da Bakırköy sahili BELTUR cafe' de buluşuyoruz.
Aşırı sıcaklar nedeni ile ara verdiğimiz turlarımız gece turları ile başlıyor.

Rotamız : Bakırköy - Yenikapı arasındaki bisiklet yolundan Çatladıkapı' ya oradan Beyazıt meydanına geçilecek ramazan etkinlikleri alanını geziyoruz.
Dönüş rotamız Yenikapı - Bakırköy arasında 23:00 den sonra trafiğe kapalı olan EXPRESS yoldan özgürce geliyoruz.

- Kask, far ve arka stop lambası takmak zorunludur.
- Fosforlu yelek giyilmesi rica olunur.
- Gezi hızımız 17-20 km arasında olacaktır.
- 18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
- Toplam 25-30 km lik gezimiz molalar ve gezi ile yaklaşık 2,5 saat sürecektir.
- Kask ve bisiklet kiralayabilirsiniz.
- Sorularınız için lütfen dernek merkezimizi 0212-5185402' yi arayınız.

- katılımcı sayımızın ortalamasını bilmek adına katılacakların ad soyad ve cep telefonu numaralarını yazan maili kayit@****************** adresimize atılması rica olunur.

katılmak isteyenlere duyrulur b.çekmeceden ben ve halil atalay gitiyoruz

@mcqueen93

Baran Merhaba,

Yarışları bırakmayıp katılacak olmana sevindim dostum. Sabah antremanlarına çıkman bu noktada kararlı olduğunu gösteriyor.
Cumartesi yapıcağın tura bende katılabilirim. Uğur abide geliyormuş uzun zaman oldu beraber pedallamadık. Yaparız çatalca o zaman.
Hatta benim bir fikrim var yu çatalcanın tepesinde rüzgar jeneratörleri var. İsterseniz oraya çıkalım. Farklı bir tur olur. Olmadı İnceğiz yaparız. Cumartesi katılımcılara göre artık karar veririz.

evet caner abi sabah erkenden başlayalım tura:) saat 07.00 da gideriz çatalcaya rahat rahat oradada biraz vakit geçiririz hatta dediğin gibi rüzgar jeneratörlerine çıkarız baya güzel bir tur olacak gibi gözüküyor.:) tura katılacaksanız oruç tutmamanızı tavsiye ederim:)

Bende katılmak isterim ama iki sorunum var.
Birincisi iç lastik patlak onu nerede yaptırabilirim?
İkincisi de uzun süredir sadece yatıyorum, birden alışabilir miyim diye korku var içimde :)

Tamam Baran, Sabah 07:00 kervansaray önünde buluşuruz. Başka gelmek isteyenlerde olur belki. Yiğit yok mu ortalıkta. SPD pedal için uğraşıyordu bir ara.
Oruç o gün tutmak böyle bir aktivite için imkansız. zaten bugünde ben tutmuyorum :)

@demiralatalay

Atalay sen yiğite yakın oturuyordun galiba. Yiğitle irtibata geç istersen o civarda onun bildiği bir yer vardır. sana yardımcı olur lastik konusunda.

evet yada pompan varsa şişirerek gel biz yaparız tur başlamadan önce

gökhan torosta gelirse birde yiğit uğur abi tolga abi falan güzel bir tur olacak gibi:) bu arada akşam 8 e kadarda benim gelip gelmiyeceğim belli olacak:D

Millet ben gelemiyorum :( tekerleğin kilidi kayboldu tekerleği yaptırırmaya götürürken.
Hemde biraz kondisyon arttırmam lazım, arkada kalmayayım.
Size iyi eğlenceler :)

ömer abi buralarda yok. artık 3 kişi güzel bir tur yaparız:) uğur abi o zaman 6.15 te görüşmek üzere.. 06.45 te hareket edip 07.00 kervansaray önünde buluşup gidiyoruz:)

selam herkese ..
niyetli olacağımdan dolayı tura katılmam doğru olmaz ... Susama sorunu çekiyorum normal günde.. tur beni sıkıntıya düşürür... herkese iyi turlar . kazasız belasız inşallah...

abiiiii 130 km süren ve sonunda KAYBOLMADAN ormanlı ya gidebildiğimiz çok güzel bir turdu
yollar çok güzeldi oksijen doluydu. fakat dönüşte farklı yoldan geldik adamı öldüren yokuşlar çıktık:D gerçekten çok iyi bir turdu. katılan caner abiye ve uğur abiye teşekkür ederim:) bu ara çekmece-çekmece 125 km tutması gerekiyor:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
eevvveeeett arkadaşlarr...
net 125 KM. yeni rekorum oluyor bu değer... Tur çok güzeldi subaşından sonra tüm yollar bizimdi... bol sıvı aldık, bol güneş aldık. ama sağ salim eve geldik...dönüşte yine rüzgarı arkadan alıp 25-35 KM arası kaptırdık... yaklaşık 8 saat bisiklet üzerindeydik, takdir edersiniz ki şu anda oturamıyoruz...:Skull-175 Eylülde yeni rekor denemelerinde buluşmak üzere

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
uğur abi valla bende bi sorun yok oturma konusunda:D ama gerçekten çok güzeldi .. artık seneye ben yeni rekorlar peşinde koşucam bu senelik bitti:(

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@Caner HOCAOĞLU

aaah caner abim siz turdayken ben pedalla ayakkbımı aldım sonun da hatta siz donerken bn pedalları taktım ve alısmaya basladım yavas yavas aksam gokhan torosla beraber beylikduzunde caddeleri birbirine kattık spd gercekten cok guzel bi olay bu zamana kadar basarak cevirdim pedalı bundn sonra ise cekerek ceviriyorum pedalı guzel bi duygu bu arada işde aksam ilk dususumu yasadım en kotu olayıda su dusunce cıkıyo pedallar ayağından :D:D:D olsun daha ilk gunumuz alısacağıma inanıyorum katılmak isterdimde işde bide bu kadro kulağı cıktı basıma onlada uurasıyorum neyse ben diyorum ki haftaya catalca yaparsak eğer camping olan bir yere gidelim we orda bir gece cadırla kamp yapalım ve akasamlarıda sucuk ekmek partisi ne dersinizzz :):)):

Geri