Scudo Sports

Büyükada'da kasklı bisiklet kiralama

Scudo
merhabalar;
yazdıklarınızı çok beğendim. ben büyükada için bir bisiklet projesi hazırlıyorumda , okul için , acaba bisiklet kiralarken nelere dikkat ediyosunuz? nasıl bisikletler görmek isterdiniz?
şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim:D

Merhaba ben büyük adaya ekibimi götürdüğümde İlk gidişlerimizde acemilik edip telefonunu öğrendiğimiz bir yerden kiraladık.Ama sonraları bisikletçileri gezip araştırmaya başladık.Amortisör ve frenlerin sağlamlığı her zaman öncelikli kontrol edilen yerler.Vites attırması ve zincirin sorunsuz olması da kontrol edilmeli.Dikkatimi çeken bir hususta şu ki;Bisiklet selelerini kontraplak yada ona benzer sert malzemelerden yapılmış olması.Sanırım bisikleti kiralayan fazla süremeyip geri getirsin da başkalarına da kiralıyalım mantığından kaynaklı.Eğer giyside ped varsa o bile işe yaramıyor.bizde yoktu ve bütün ekibim bisikletini öğleden sonra ayakta sürmek zorunda kaldı.:rolleyes:Ben kendi bisikletimle İstanbuldan İzniğe gittim ,geldim çok rahat tım.en ufak sorun yoktu.Bütün özellikleri iyi olan bisikletçiler de mutlaka vardır eminim.Yani gezmek araştırmak lazım.

Merhaba arkadaşlar.
Ben bu haftasonu yaklaşık 35 kişi götüreceğim Büyük Ada'ya. Aradım ve günlük 10 TL dedi kişi başı acaba normal mi yoksa daha da inebilir miyiz ? Sizce fiyat nasıl?
Bu arada o dediğiniz Selami Bisikletten ayarladık 35 bisiklet ayırttık şimdilik. İnşallah güzel bir haftasonu gezisi olur.

Merhaba buyuk adada uc tekerlekli bisiklet kiraliyolarmi bilgisi olan varmi acaba ??

29 temmuz 2014 tarihi ile bisiklet kiralama işinin cılkı çıkmış durumda. bayramda 30 TL kira bedeli istiyorlardı dün. kask desen hak getire. Adalar'da su 2 TL. Her tarafta vurgun var.

"Üç tekerli kiralanmıyor." diyorlar ama dün turda üç bisikletli gördüm. Birinin üç tekerlekliydi. "Zor olmuyor mu?" diye sordum. Sürmeyi bilmediği için bunu kiralamış. Demek ki bazısına göre yok, bazısına göre var.. Böyle..
Elektrikli bisiklet kiralama ise yasakmış. Oteller müşterilerine ayarlıyor galiba. O kadar.

arkadaşlar ben büyükadaya gitmeyi düşünüyorum da hangi bisikletçiden kiralama konusunda kararsızım sizce fehmi bisikletmi selami bisikletmi daha iyidir

@malazivore

Geri