Herkese Merhabalar...
Büyükada turu planlıyorum. Tarihi belli değil kısa zamanda diyelim...
isteyen olursa bisikletforum olarak bi tur yapabiliriz topluca...
öncelikle bisikletimle hangi vapur iskelesinden binmem gerekiyor en kolay ve yoğunlugu az olan iskele neresi var? (anadolu yakası)
vapurda dikkat etmem gereken bişey var mı ? bisiklet ile ilk kez binecegim ters bişey söyleyen olurmu görevlilerden ? yasak filan gibilerinden ?
Vapurdan indikten sonra bisikletlerimizi kayıt altına alındıgı söyleniliyor numara filan veriliyormuş ada dönüşü sıkıntı olmaması için ?
Ada'ya çıkınca bisiklet sürmenin yasak oldugu yerler varmış ?
ve Adanın tehlikeli yerleri var mı ?
ve Ada da dikkat etmem gereken yerler , yollar , durumlar nelerdir ?
Ada turu sonunda kimliklerimizi kontrol için karakol'a göstermek gerekiyormuş bu doğru mu ? devam ediyormu bu uygulama?
Gitmem görmem gereken tavsiye edebileceginiz nereler var ?
Adanın heryerini dolaşmak kaç saatimi alır ? dolaşabilirmiyim ? yani süre yeter mi ?
büyükada konusunu araştırdım ama bu tarz net cevaplar elde edemedim malesef
konuların çoguda eski...
Yolumu aydınlatırsanız sevinirim.... teşekkürler... :in:
Büyükada turu planlıyorum. Tarihi belli değil kısa zamanda diyelim...
isteyen olursa bisikletforum olarak bi tur yapabiliriz topluca...
öncelikle bisikletimle hangi vapur iskelesinden binmem gerekiyor en kolay ve yoğunlugu az olan iskele neresi var? (anadolu yakası)
vapurda dikkat etmem gereken bişey var mı ? bisiklet ile ilk kez binecegim ters bişey söyleyen olurmu görevlilerden ? yasak filan gibilerinden ?
Vapurdan indikten sonra bisikletlerimizi kayıt altına alındıgı söyleniliyor numara filan veriliyormuş ada dönüşü sıkıntı olmaması için ?
Ada'ya çıkınca bisiklet sürmenin yasak oldugu yerler varmış ?
ve Adanın tehlikeli yerleri var mı ?
ve Ada da dikkat etmem gereken yerler , yollar , durumlar nelerdir ?
Ada turu sonunda kimliklerimizi kontrol için karakol'a göstermek gerekiyormuş bu doğru mu ? devam ediyormu bu uygulama?
Gitmem görmem gereken tavsiye edebileceginiz nereler var ?
Adanın heryerini dolaşmak kaç saatimi alır ? dolaşabilirmiyim ? yani süre yeter mi ?
büyükada konusunu araştırdım ama bu tarz net cevaplar elde edemedim malesef
Yolumu aydınlatırsanız sevinirim.... teşekkürler... :in: