Scudo Sports

Büyük kadro kullanım...

Engin YAĞIZ

Daimi Üye
Tepki
169
İsim
Engin YAĞIZ
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar elimde toplamayı düşündüğüm CUBE AMS 130 PRO 22'' mtb kadrosu var;
sorun şu ki benim boyumda birinin 19'' kadro kullanması gerekiyor.
Merak ettiğim büyük kadro kullanımda bana ne gibi olumsuz yansır,
yada kadro ölçülerini; gidon boynu sele borusu yada aynakol ölçülerinde değişiklik yaparak bana ne kadar uyumlu hale getirebilirim.
Büyük kadro kullanan arkadaş varsa yorum bekliyorum...

(link)

Scudo
yani mantıken büyük kadro kullanırsan ayağın pedaldan kaydğında ...... söylemesi bile zor.

bisikleti bin ve ayaklarını yere bas üst boru totoya temas ediyorsa ilerde kaza yada ani frenlemede buyuk sorunlar olusabilir
kadro 1 beden kucuk olsaydı bir şekilde ayarlama yapılabilirdi ama buyuk kadro buyuk sıkıntı

Şuan sadece kadro olduğu için binmem söz konusu değil,
yada 22'' bi bisiklet bulup deneme sürüşü mü yapsak

bisikleti bin ve ayaklarını yere bas üst boru totoya temas ediyorsa ilerde kaza yada ani frenlemede buyuk sorunlar olusabilir
kadro 1 beden kucuk olsaydı bir şekilde ayarlama yapılabilirdi ama buyuk kadro buyuk sıkıntı

vücudunuza uygun kadro kullanmazsanız; belin ağrır, boynun ağrır, kolun ağrır. ağrı çekmeyi kabul ediyorum diyorsanız siz bilirsiniz :)

küçük kadroyu bir nebze kendinize uygun hale getirebiliyorsunuz ama büyük kadroda bu pek mümkün değil. bana kalırsa; kesinlikle kadroyu elinizden çıkarın, ölçülerinize göre kadro edinin.

@Ali Demir

Anladım Ali bey yorum için teşekkür ederim. kadroyu satmayı pek istemiyordum aslında ama görünen o ki satmak en mantıklısı

Engin simdi anliyorum seni, bu konuyu görünce üzüldüm ve kendimden süpelendim. :(

Olurmu Murat abi estagfurullah senin sayende çok şey ögrendim bana çok yardımcı oldun.. kendi hatamdan dolayı ama açıkçası iki arada bi derede kaldım :(

Sen benden birseyler ögrenmeyi birak sen beni dinlememissin bile. Saatlerce yazilan ÖM oku ne demek istedigimi anlarsin.

NOT: Yanlis anlasma olmasin, ben konu actigina kizmiyorum, ben sadece baska bir seye üzüldüm. Gercekten bu konuyu görünce kendimden süpelendim.

Bundan sonra artik yorum yok.... Basarilar dilerim. Bu kadro hakkinda insallah istedigin sonuca ulasirsin.

Geri