Scudo Sports

Buy in coins hakkinda yardim

hsnbykkls

Forum Demirbaşı
Tepki
268
İsim
Hasan Büyükkeleş
Arastirmalarim sonuc vermedi. Bu siteden alisveris yapanlar varsa bana bilgilendirme yapmalar mumkun mu?

Scudo
Oncelıkle paypal hesabı acmanız sızın karınızadır. Güvenilir bir site .Geçen yıl forumumuzun sponsorlarındanmıs .2 3 Haftaya urun elınıze 3 ulasabılıyor. Bura da alınan urunlerın ıncelemesı mevcut .https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=127752&highlight= Bunlarda yakında sipariş vereceğim ürünler : Kılometre sayacı: (link) Yama seti: (link) Ön arka Çamurluk: (link) Eldiven siyah renk: (link) Siyah sele altı çanta: (link) 3kırmızı led : (link) 3 Adet sarj edilebilir ınce kalempıl: (link) M beden sort : (link) ebay ışık: (link) suluk: (link) tam eldıven: (link) sıbop led: (link) Ince sibop adaptör : (link) pompa seti : (link)

Ebubekir bey bilir su an bursadayim. Burdura donunce bilgisayar basinda yardimlarinizi alarak siparis versem olabilir mi?

Sanal kartınıza bağlı Paypall hesabı açıp öyle alışveriş yapın.

18 temmuzda sipariş verdim, ertesi gün kargoya verdiler ürünleri ve dün geldi. Problemlerde muhatap buldum şimdiye kadar. Facebook üzerinde Türkçe destek alma şansınız da var.
(link)

@Recep Yüce
Tesekkur ederim siteye bakacagim [emoji4]

@Recep Yüce

ben 15 temmuzda sipariş verdim hala gelmedi:(

@Recep Yüce

20 Temmuzda sipariş verdim 21 Temmusdaq yola çıktı hala gelemedi bir türlü

Eyvah ... sikayetler var acaba neden

Yurtiçi alışveriş sitelerinden bile ürünler zamanında gelmiyor diye yüzlerce şikayet mektubu mevcut. Uluslararası gönderim yapan bir firma hakkında da elbette şikayet olacaktır; fakat bu şikayetlerin hiçbirinde "ürünü göndermediler" diye bir yorum göremezsiniz. Ürün gönderilir, ülkemizin muazzam özenli çalışan kargo servisinin bağlı olduğu PTT sayesinde ürünler bir türlü sahibine ulaşmaz nedense. Takip numarası talep edin. %100 ürün elinize ulaşır. Karışıklık olabilir ve istediğiniz ürün gelmeyebilir. Böyle bir durum olursa bunu çektiğiniz fotoğrafıyla beraber karşı tarafa bildirirseniz %100 para iadesi veya yeni ürün gönderimi teklifi alırsınız. Bu kadar kullanıcıya güven veren bir siteden alışveriş yapmayacaksınız da nereden yapacaksınız? Bu arada, bu tarz sitelerin en güveniliri bana göre hâlâ (link)'dur, bilginize...

Sanırım buyincoins de alışveriş yapabilmek için meblağ alt sınırı var . Yani 30 TL lik bir sipariş verilemiyor. Sorun değil küçük küçük alınabilecek çok şey var. Ama bu seferde sepette 10-15 çeşit farklı farklı ürün oldu. ürün sayısı nedeni ile yurt dışı alışverişlerde hiç sorun yaşayan oldu mu ? (75 € sınırını aşma ya da aynı üründen fazla miktarda alma dışın da vergi açısından bir kural yok biliyorum ama uygulamada keyfilik görülen o kadar istisna olabiliyor ki)

Meblag siniri yok
1 $lik urun bile gonderiyorlar
Ama bu seferde takipsiz oluyor
Sinir takip kodu icin var sadece
Yanlis hatirlamiyorsam 30$ idi

Geri