Scudo Sports

Bütün kış bisiklete bindim

@Newguinea

E yani, bu kadar laftan sonra en doğrusu da bu zaten.

Scudo
Gineli arkadasin sesi cikmadigina göre ..... durumu kabullendi. Kolay mi 4000 kisiye karsi gelmek ?

newguinea arkadaşım yukarda bi arkadaşın dediği gibi bence sen sadece seyretmeye devam et.daha hayırlı bi iş yapmış olursun bence.ben ne zaman dostlarımla buluşup bisiklete binsem illa ki bi şeyler yer içeriz.bundan da keyif alırız.ha bu keyif için belki 40-50 km belki de çok daha fazla yol kat ederiz.ama kimse kalkıp bunu burda reklam amaçlı söylemez.diğer arkadaşlar kadar nazik olamadım ama; sana bu şekilde yazmak geldi içimden.şu ana kadar sesini çıkarmadığına göre de zaten sen doğru yolu bulmuş seyretmeye devam ediyorsun...seyretmeyi sevdiğine göre sakın ayrılma bak daha ne yemeler içmeler laylaylomlar çıkacak.......

Burası milli takım resmi forum sayfası değil arkadaşım.Bisiklet ile bir şekilde ilgisi olan insanların buluştuğu bir forum.

Eurosport'ta daha profesyonel olarak bu sporu yapanları bulabilirsin.Onların arasına katıldığında bize de haber ver desteğimizi esirgemeyelim.

İyi Seyirler

tartışmalı bi konu olmuş fakat şunu diebilirm ki görünen köy klavuz istemez ne yaptıgınız ve yapacagınız kişisel seçiminizdir. Ama burada bedavadan sıkmak hakaretler yağdırmak bu forumdaki insanlara yapılan en büyük haksızlık bence siz yaşınızın geregi sukut edin okyto

@Newguinea

ya kardeşim sen niye öyle söylemişsin.ne yani adamlar yemesin içmesin mi.işin eğlencce tarafı orada. ONU DA YAPMAYANLAR VAR(YAPAMAYNALAR DEĞİL DİKKAT)

Bu Konunun Nurada İŞİ Neee

HİÇ Sirasi Ve Yerİ DeĞİl

Ayrica Nu ArkadaŞa Uyup Burada Konuya Katilanlarada TesÜf Ederİm.

Sosyete Sosyete ŞingirmiNGIR Sosyete ÇarŞi Sİzede KarŞi :)))

Geri