Scudo Sports

Bütcem 660 tl civarı kararsızım

ben yaz başında bıanchı toledo modelini aldım. mekanik fren , acera vites.. bisiklet iyi gidiyor. sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. sadece sele biraz ağrı yapıyor. beğenirsen tavsiye ederim.

Scudo
ben bütceyi arttırdım 800 tl ye eğer bisikletci sedona 741 D verirse o civaarda alırım :D

merhabalar

Öncelikler dısk fren ıstıyorsun ama kalıtelı v fren ayakları ve fren pabucları hıdrolık fren sıstemını aratmaz...Ben yarıs parkurularında ıdman yapıyorum ve v fren hıc bır sekılde sorun yasatmadı bana çamur yagmur dınlemıyo kaıtelı olunca ;)ama disk olsun benım olsun dıyorsan bısıklet uzerınde gelecek olan dısk fren ne kalıtede olucak dusunulur?sonucta üstünde Magura disk fren vermıcek;)bu sekılde ayrıntıda var;)ama dusnursen Wshtle 2009 942d mekeanık ama arkadsım satıyor 650 tl istiyordu ıstersen ıletısıme gecbılırsın maıl adrresımden ;)ama V frende XT paralel baskı fren ayakları ve Baradine 3 renk pabuclar hıdrolık frenden farksız;)

@Ferhat Şener

öncelikle size teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama 2. el ve mekanik düşünmüyorum ama size mailden bi kaç sorum olucak ulaşabilirmiyim :)

Geri