Scudo Sports

Bütçe: 500-800 TL..Uzun yol için tavsiyeler

@Yağız Günay

dalgamı geçiyorsun o çift süspansionlu değil mi ? :O :eek:

Scudo
@Yağız Günay
20-30 kilo vermişsinizdir efordan :D Hocam o bisikletle uzun yol mu yapılır :) Yapılır diyorsanız en azından bir de tur bisikletiyle deneyin derim!

Sizin aradığınız özellikte bisikleti bende çok aradım ve iki model kaldı önümde Geotech Life ve Sedona 311.

Hatta Geotech Life 'in siparişini verdim ama son anda iptal ettirdim. Sebebi ise Sedonanın kullandığı bütün parçaların marka olması idi. İki bisikletin kullandığı parçaları yan yan getirin Sedonanın isimsiz kulladığı donanım yoktur ama Geotechin isimsiz olarak alüminyum deyip geçtiği parça çoktur.

Sedonanın dez avantajı ise mallarını saklıyor:) Kocaeli gibi bir ilde Sedona bisiklet bulamıyorum. İnternet üzerinde ise 2 yerde kredi kartına taksitle satıyorlar onlarda küçük bayileri. Bu durumu Aslı Bisiklete yazdığımda bayiler olumsuz etkilenir diyor.Halbuki kendi internet sitesinde İstanbul bayisi diye gösterdiği 29 bayiden 20'den fazlasında bisikleti yok. Bayilerine sahip çıkmak güzel bir esnaflık hasleti ama müşteriye sahip çıkmak daha güzel bir tüccarlık hasleti.

İmkanınız varsa Sedona 311, Life'ten çok daha iyi ve aynı fiyatlıdır. Bende yolumu Ankara'ya düşüreyimde Sedona alayım. Mahçup tüccarın müşterisi ancak böyle olur.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Karakoç
arkadaşlar yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim..geçen hafta kendim için geotech life, eşim için bianchi discovery aldık.

1 haftadır kondisyon yüklemek amacıyla antrenman niyetiyle yola çıkıyoruz. en başta da belirttiğim gibi 1400-1500 km yapmayı düşünüyoruz. ilk hafta verilerimiz şöyle;

tolamda 120 km yaptık
günde ortalama 20 km yapıyoruz
trafikte ortalama hızımız 8.82 km

Geri