Hakan Kayisligil
Aktif Üye
- Tepki
- 183
Arkadaşlar selam ,
Uzun zamandır duyrusu yapılan, Tuzla belediyesinin organize ettiği, uluslar arası bisiklet yol yarışını izlemek üzere pazar sabahı kızım zeynep'le birlikte dünyanın en iyi pisti olarak gösterilen Formula pistinin yolunu tuttuk:winkenlux.
Girişte 15-20 kişiyi görünce heyecanımız dahada arttı .(aslında tüm seyirci bu kadarmış !
)
(link)
Kızım zeynep
çok heyecanlı ve sevinçliydi , zira maç zamanları Fenerbahçe stadının yanından arabayla geçerken duyduğu uğultular benzeri bir şey bekliyordu beliki
Neyse bu duygular içersinde yerimizi aldık.
(Allahtan yerlerimiz önceden belirlenmiş, izdihama mahal verilmedi :unsure: )
(link)
Yarışmayı turubine 50 mt ara ile dizilmiş ,Tuzla belediyesinin temizlik görevlileri ve güvenlikten sorumlu zabıtaları ile birlikte seyre koyulduk
(link)
Temizlikçi! arkadaştan rica ettik, resmimizide çekti
(link)
Yarışdan bir kaç görüntü
(link)
(link)
(link)
Havanın biraz serin olması erken ayrılmamıza vesile oldu.
Çıkışta Tuzla belediyesinin ücretsiz olarak dağıttığı kask, tişört ve bisiklet çekiliş kuponumuzu aldık.
(link)
(link)
Armağan kaskıyla birlikte kızım buruk bir biniş gerçekleştirdi.
(link)
Arkadaşlar inanın çok buruk bir yarış izledim, ve çok üzüldüm.
Artık kimse bana Türkiye'de bisiklet sporu desteklenmiyor falan gibi şeyler söylemesin.
Dünyanın en iyi pistinde uluslar arası bir bisiklet yarışı tertipleniyor,
ücretsiz servisler koyuluyor,
her gelen kişiye ücretsiz kask tişört birde bisiklet kazanma şansı veriliyor ,(inanın çekilişle armağan edilen bisiklet sayısı ile seyirci sayısı hemen hemen eşitti)
isteyene bu pistte bisiklete binme şansı veriliyor,
gelenleri eğlendirmek için palyacolar ortalıkta geziniyor,
konser alanı oluşturularak ,ses düzeni kurulup müzik şöleni yapılıyor , v.s. ..
Ve ne yazıkdırki Belediyenin tahsis ettiği temizlik görevlisi ve zabıtadan daha az seyirci geliyor !
Buradan Tuzla belediyesine ve organizasyona emeği geçenlere şükranlarımı sunarım , belediye olarak kusursuz bir iş başarmışlar ,hiç bir masraftanda kaçmamışlar, öyleki seyreden olmaz diyede seyirci işinide düşünüp, bir ilk öğretim okulunun 8- 10 yaşındaki öğrencilerinide servislere bindirip getirmişler.
Daha fazla yazıp hayıflanmak istemiyorum,
eskisi gibi pazar sabahları ,ben arkadaşlarla bisiklete binmeye giderken kızımla göz göze gelmemeye çalışacağım ,zira o (5 yaş) bunu ciddiye almayacak , belkide boşversene baba diyecektir.
Hakan KAYIŞLIGİL
Uzun zamandır duyrusu yapılan, Tuzla belediyesinin organize ettiği, uluslar arası bisiklet yol yarışını izlemek üzere pazar sabahı kızım zeynep'le birlikte dünyanın en iyi pisti olarak gösterilen Formula pistinin yolunu tuttuk:winkenlux.
Girişte 15-20 kişiyi görünce heyecanımız dahada arttı .(aslında tüm seyirci bu kadarmış !
(link)
Kızım zeynep
Neyse bu duygular içersinde yerimizi aldık.
(Allahtan yerlerimiz önceden belirlenmiş, izdihama mahal verilmedi :unsure: )
(link)
Yarışmayı turubine 50 mt ara ile dizilmiş ,Tuzla belediyesinin temizlik görevlileri ve güvenlikten sorumlu zabıtaları ile birlikte seyre koyulduk
(link)
Temizlikçi! arkadaştan rica ettik, resmimizide çekti
(link)
Yarışdan bir kaç görüntü
(link)
(link)
(link)
Havanın biraz serin olması erken ayrılmamıza vesile oldu.
Çıkışta Tuzla belediyesinin ücretsiz olarak dağıttığı kask, tişört ve bisiklet çekiliş kuponumuzu aldık.
(link)
(link)
Armağan kaskıyla birlikte kızım buruk bir biniş gerçekleştirdi.
(link)
Arkadaşlar inanın çok buruk bir yarış izledim, ve çok üzüldüm.
Artık kimse bana Türkiye'de bisiklet sporu desteklenmiyor falan gibi şeyler söylemesin.
Dünyanın en iyi pistinde uluslar arası bir bisiklet yarışı tertipleniyor,
ücretsiz servisler koyuluyor,
her gelen kişiye ücretsiz kask tişört birde bisiklet kazanma şansı veriliyor ,(inanın çekilişle armağan edilen bisiklet sayısı ile seyirci sayısı hemen hemen eşitti)
isteyene bu pistte bisiklete binme şansı veriliyor,
gelenleri eğlendirmek için palyacolar ortalıkta geziniyor,
konser alanı oluşturularak ,ses düzeni kurulup müzik şöleni yapılıyor , v.s. ..
Ve ne yazıkdırki Belediyenin tahsis ettiği temizlik görevlisi ve zabıtadan daha az seyirci geliyor !
Buradan Tuzla belediyesine ve organizasyona emeği geçenlere şükranlarımı sunarım , belediye olarak kusursuz bir iş başarmışlar ,hiç bir masraftanda kaçmamışlar, öyleki seyreden olmaz diyede seyirci işinide düşünüp, bir ilk öğretim okulunun 8- 10 yaşındaki öğrencilerinide servislere bindirip getirmişler.
Daha fazla yazıp hayıflanmak istemiyorum,
eskisi gibi pazar sabahları ,ben arkadaşlarla bisiklete binmeye giderken kızımla göz göze gelmemeye çalışacağım ,zira o (5 yaş) bunu ciddiye almayacak , belkide boşversene baba diyecektir.
Hakan KAYIŞLIGİL