E Erdener TUNA Üye Kayıt 25 Haziran 2011 Mesaj 83 Tepki 68 Şehir türkiye 25 Haziran 2011 #21 Bursa Bisiklet Platformu'na buradan ulaşabilirsiniz: (link) Ayrıca bu pazartesi günü de toplantımız var. Bilgileri yine yukarıdaki sayfadadır. Bilginize. Tepkiler: Joyrider
Bursa Bisiklet Platformu'na buradan ulaşabilirsiniz: (link) Ayrıca bu pazartesi günü de toplantımız var. Bilgileri yine yukarıdaki sayfadadır. Bilginize.
burhan alfatlı Aktif Üye Kayıt 13 Nisan 2011 Mesaj 123 Tepki 62 Şehir bursa 27 Haziran 2011 #22 @Erdener TUNA bu toplantılar ne sıklıkta düzenleniyor acaba? gelip bisiklet dostlarıyla tanışmak isterim....
@Erdener TUNA bu toplantılar ne sıklıkta düzenleniyor acaba? gelip bisiklet dostlarıyla tanışmak isterim....
E Erdener TUNA Üye Kayıt 25 Haziran 2011 Mesaj 83 Tepki 68 Şehir türkiye 27 Haziran 2011 #23 @burhan alfatlı Yaklaşık ayda bir gibi... Benim de şehir dışından misafirlerim olmasına rağmen bu akşam bir aksilik olmazsa katılmaya çalışıyorum.
@burhan alfatlı Yaklaşık ayda bir gibi... Benim de şehir dışından misafirlerim olmasına rağmen bu akşam bir aksilik olmazsa katılmaya çalışıyorum.