@ercst0rm yok be gülüm konu o değil . bisikletli bayanları görmek bu sporun imajına çok fazla değer katıyor onu kast ettim. Ki yazımda da oğlumla gezdğimide belirttim
@mariokaldato doğrudur ben de Kent ormanını turlayıp ( köpekler sayesinde hızlı bir tur oldu ) kültürparka geçtim bir çay içeyim dedim ama araplarla dolu olduğunu görünce çıktım :/ her yerde adamlar ya güzelim Bursa arapistana döndü
@Decsan haklısın forumdaşım .Benim yazılarımda genelde vurguladığım konulardan biride bu zaten .Şaka yollu da olsa. Ben kendine yabancılaşan, ne oldum delisi ve gösteriş yapmayı bir hayat görüşü haline getirmiş bir toplumda yaşamaktan mutlu değilim. En sert mesajları bazen mizah kanalıyla verebilirim diye düşünerek mizah ağırlıklı yazılar yazıyorum kendimce, ama insanlar bazen beni ruh hastası ilan etmeye varacak kadar sınırlarını aşıyorlar , brşey demiyoruz canları sağolsun.Bizim kuşak mizahtan , nükteden ince mesajlardan anlardı ...Fkat milenyumlu yıllarda bırakın mizahtan anlamayı , kendi duygularını bile ifade etmek için sosyal medya sitelerinin hazır düğmelerine basmaya yeltenecek kadar sığlaştılar.Anlatabildim umarım." Mario Kaldato sinir olmuş hissediyor "