Scudo Sports

Bursa'da bisiklet kullanıcıların % 60'ı Bayandır. Niye mi ? :)

Abi Yenge okumasın dermisim yazılanları :))

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@ercst0rm yok be gülüm konu o değil . bisikletli bayanları görmek bu sporun imajına çok fazla değer katıyor onu kast ettim. Ki yazımda da oğlumla gezdğimide belirttim :)

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Dün kültürparkta 2 saat boyunca sürmüş bi insan evladı olarak size de selamlar :D

• Beğen
@Kağan Altay ben kendi adıma paso oğlumu salıncakta salladım belki ondan denk gelmemişizdir kaan kardeşim :)

@mariokaldato doğrudur ben de Kent ormanını turlayıp ( köpekler sayesinde hızlı bir tur oldu ) kültürparka geçtim bir çay içeyim dedim ama araplarla dolu olduğunu görünce çıktım :/ her yerde adamlar ya güzelim Bursa arapistana döndü

• Beğen
@mariokaldato
Bence kelimeler hele de yabancı kökenli iseler öncelikle kullanılmamalı zorunlu ise de doğru kullanılmalı..

Kompedant yada komponent ne farkeder ki?
Ha öyle ha böyle ikisi de havalı olmaya çalışan komik...
"bileşen" yeterli tabi bence..

• Beğen
@Decsan haklısın forumdaşım .Benim yazılarımda genelde vurguladığım konulardan biride bu zaten .Şaka yollu da olsa. Ben kendine yabancılaşan, ne oldum delisi ve gösteriş yapmayı bir hayat görüşü haline getirmiş bir toplumda yaşamaktan mutlu değilim. En sert mesajları bazen mizah kanalıyla verebilirim diye düşünerek mizah ağırlıklı yazılar yazıyorum kendimce, ama insanlar bazen beni ruh hastası ilan etmeye varacak kadar sınırlarını aşıyorlar , brşey demiyoruz canları sağolsun.Bizim kuşak mizahtan , nükteden ince mesajlardan anlardı ...Fkat milenyumlu yıllarda bırakın mizahtan anlamayı , kendi duygularını bile ifade etmek için sosyal medya sitelerinin hazır düğmelerine basmaya yeltenecek kadar sığlaştılar.Anlatabildim umarım." Mario Kaldato sinir olmuş hissediyor "

@ATALAY16
Nerde ulan bizim hakkimiza düşenler :DD

Abi benim bursada gördüğüm bayan bisikletçi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bi de abi bu hesabı neden yaptığını da anlamadım :)

@katran bu tamamen şaka maksadı taşıyan bir yazı idi harun kardeşim .Bende gemlikliyim bu arada

Geri