Scudo Sports

Bursa'da bisiklet kullanıcıların % 60'ı Bayandır. Niye mi ? :)

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.547
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Çünkü bugun oğlum ile Bursa Kültür Parkta bir geziye çıktık .
O civarda toplam 5 piskeletçi gördük ( Piskeletçi diyorum çunku kasklı , taytlı filan tam tesisat olanları kast ediyorum. Yollarda gördüğüm mülayim önü sepetli bisikletiyle inceden dolanan dayıları kast etmiyorum :D )
Bir hesap yaparsak : 5 x 2 : 10
3x 2 : 6
Oran hesabına vurursak eğer % 60 yapar :D Hepsine buradan selamlar olsun :D
Aslında yollarda ne zaman bi bisikletçi görsem durdurup muhabet etmek istiyorum ama bu zalım gönül beni nedense hep engelliyor ( ya beni terslerse , ya piskeletimin kompedantı hakkında negatif yorum yaparsa , ya kulağında kulaklıktan son ses iron maiden , ac&dc , the queen flan dinliyorda ben" hey dostum bi bakar mısın?" diye selam verdiğimde zıttdanak geçerse diye paranoyalara giriyorum :D )
:D
Neyse burdan hepsine sevgiler selamlar
Not : Geçenlerde altıparmak" dan Muradiye yokuşunu çıkan beyaz giantlı abi; Bayırı çıkarken zorlandığın halde ben bakınca sanki"_ gayetttt rahattt çıkıyorummm yaaaaa kaslarım ayrı güçlü , vites sistemimde ikstiarr benimmm" der gibi bir poz yaptığını fark ettim aramızda kalsın :D

Scudo
abi ben hiç denk gelmiyorum okadar tura çıkıyorum bir tane bayan bisikletçi göremedim daha :)

@ATALAY16 atalaycım 1 saat içinde altıparmak kültürpark civarında 3 bayan bisikletçi gördüm .Çok şık bir görünüm oluyor büyük şehir için .Tuhaf karşılamadım yada herhangi bir şaşkınlık tepkisi vermeye de gerek duymadım ( sonuçta bayanlara tepki vermek en düz haliyle magandalıktır ben hoşlanmam öyle durumlardan ) Gelişme var bu spor adına kısaca .Vurgulamak istediğim konu buydu. Cins ayrımı yapmakla alakalı bir durum yok

@ATALAY16 seni görürsem direk tanırım durdururum zaten muhabet ederiz ."Ne olucak bu mtb cilerin hali" muhabetinden başlar , "aslında yola geçmek istiyorumda yolsuzum aga" ya doğru akarız abisi :D sende beni görürsen çekinme merhaba de frene bas ama :D

eyvallah abi :) bu gün botanik park a gidecektim de lastikleri değiştirmem gerekliydi gidemedim hatta dönüşde kültür parka uğrayacaktım ama işden gelmişdim yorgundum biraz gelmek istersen pazartesi akşam mudanyaya çıkacam :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ATALAY16 eyvallah abisi teşekkür ederim davetine ama bu ara aşırı yoğun çalışıyorum eleman eksikliğinden ötürü...Bugunde geceden çıktım hiç uyumadan oğlumla akşamı edip tekrar işe geldim ama musait olduğum bi gün kültürparkta buluşabiliriz çaylar benden ayıpsın :D bisikletim sıkıntılı bu aralar fırsat bulup tamire götüremedim. arka göbek ve arka fren ciddi bakım istiyor .Uzun yola çıkmaya tırsıyorum açıkçası :D

@mariokaldato eyvalla abi bende işden çıkıp gideceğim salı günü tatilim fakat gece işe gidecem gece vardiyası bisikleti bakım için esat abiye götür tavsiye ediyorum

@ATALAY16 aynen ilk fırsatta emin olabilirsin abisi. Sen ne iş yapıyodun bu arada ? güvenlikçiyim ben

Beni görürsen durdur altımda giri bir sedona 721 var mtb 1.50 lastik takılı. Sabit Mosso marka maşam var üzerinde Btwin marka tamamen mavi tişört altta siyah kapri kafamda beyaz sedona kask başka başka bide önde mavi küçük minik bir heybe var beni görürsen ıslık çal yada olmadı hızla yaklaş arka freni sıkarak önümde yarım daire çizdir kesin dururum zaten iki lafın belini kıralım senle. De çok zor görürsün beni bu aralar evim Samanlı da

Bu kadar eşgaş lede görmezsen boşver gitsin

• Beğen
Yazarımız göründüğü kadarıyla orta yaş bunalımına erken bir dönemde girmiş görünüyor. Kendisinin acil psikolojik destek almasını salık veririm. Yoksa durum kronikleşip bir sonraki safhada azgın teke sendromuna girmesi pek mümkün olacak.

Millet ne içiyor, neyin kafasını yaşıyor anlamadık. Bugün yok maşanın yarısı yok falan. Yok ironi mironi derken ne içiyorsanız söyleyin bizde aynılarından içelim.

• Beğen
@mehmetsunu :) çok başarılı laflar sokmuşssun guzel kardeşim. Ama ben bu yaşıma kimseyi karşıdan yargılamamayı öğrenerek girdim. Sadece biraz mizah, biraz ironi olan bu naif yazımda hayatımın seceresini çıkarmana üzüldüm. Ama sorun değil sen güzel bir kardeşimize benziyorsun

@soneryen redbulu azaltmak lazım haklısın

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Kompedant sormazlar merak etmeyin olsa olsa komponent sorabilirler eğer İngiliz birine rastlarsanız..

• Beğen
@Decsan "Kompedant sormazlar merak etmeyin olsa olsa komponent sorabilirler eğer İngiliz birine rastlarsanız.." umarım bisikletçi kardeşlerimizin çokda gerekli olmayan bu takıntılarına bir gönderme olduğunu anlamış ve bilerek bunu yazmışınızdır diye umuyorum. Eğlenmek ve spor yapmak muhim olan gerisi detaydır parana ve imkanına bağlıdır. Örnek vermem gerekirse uzun zaman uzakdoğu sporlarıyla uğraştım.Bunu duyanlar ilk olarak " kaç kşiyi aynı anda dövebilirsin? , uçan tekme atsana ? , yeminli misin?" gibi sorular sorarlardı. Bisiklet aleminde de bu tip şeyler çok yaygın ama enteresan olan bunu dışardan insanlar değil , aksine tamamen bu sporun içinde olanlar daha çok yapıyorlar...Önyargılar ve egolar olmamalı bir sporcuda...sevgiler

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
O çarpma bölme oran kısmını okurken ne çıkarsa çıksın kafa direk 40 :D

Geri