Scudo Sports

Bursa

yeşil pedal hızla büyümekte bursa için gurur verici bişi yolunuz açık olsun...saygılarr...

Scudo
baya gurup olduğundan hepsiyle gezmen imkansız buskinin arkasında bisiklet evi var her pazar 8 gibi orda olursan mutlaka gezebileceğin birilerini bulursun dostum...

bncede yas sınırı cok sacma sonuc ta yası koyup kendıne erkek aramıosun burda amacımız bızım spor yınede grubunu kurarsın ıns ıyı kazasız belasız surusler...

@tunermurat

valla bende sport model bisiklet var ince teker daga nbayıra gelmez asfalta gecerseniz haberim olsun...

bana xc türü bisiklet lazım o tür bir bisikletiniz varsa düşünebilirim

ya arkadaşlar hiç kimse bi tur hazırlamıyor herkes birbirinden bekliyor. o zaman ben başlatayım dedim 1 temmuz da acemler istasyonunda buluşup (saate daha sonra karar verilir) kültürpark tarafından altıparmağa doğru çıkıp heykel tarafına değilde çekirge meydanına doğru gidip turu bitirme benim fikrimdir katılacak olanlar bana mesaj atsın telefon numaralarımızı falan da veririz rahatça buluşuru güzergah çok uzun değil malum sıcaklar fazla uzun tutmak istemedim ama eklemek isteyen yada düzeltmek isteyen belirtsin böylece herkese uygun bişiler yapmış oluruz. görüşmek üzere

kendine erkek aramıyosun ne demek ne kadar seviyesizce bi konuşma yetkililer tarafından silinmesini talep ediyorum...

arkadaşlar hiç kimseden bişi çıkmıyo en sonunda bir gezi hazırlayım dedim.

tarih: 1 temmuz 2009

buluşma noktası/başlangıç: acemler istasyonu

saat: sizlerle birlikte karar verelim.

güzergah:acemler istasyonundan kültürparkı geçip bursaspor stadyumuna vardığımızda çekirge meydanına doğru gidip turu meydanda noktalamaktır.
---turu çok uzun tutmadım malum sıcaklar---

eklemek ve düzeltmek istediklerinizi söyleyin herkese uygun bir şey olsun ben msn nimide vereyim mertali000@hotmail.com detaylar için msn de görüşebiliriz.
katılcaklar aşağıda isim soyad ve yaşını sölerse birbirimizi tanımamız daha kolay olur bu arada ben mert 15 yaşındayım

arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyorki sözde mi özde mi bisikletçisiniz anlamadım güzergahı beğenmediyseniz değiştiririz herşey ayarlanır ama kimsede ne bir öneri nede bir cevap var BURSALI BİSİKLETÇİLER nerdesiniz???
hep birlikte bir tur yapalım artık...

Güzergah çok kısa olduğundan kimse bişey yazmıyordur.En azından bir Gündoğdu olsa gelenler olur ;)

güzergahı isterseniz uzatabiliriz ben acemi grubu olarak kısa tutmaya çalıştım ama komple değiştirebilirz yanisorun olmaz..

yeni bir güzergah teklifim var bu biraz daha uzun fatih sultan mehmet KÖPRÜSÜ nden çıkış yapıp mudanya yoluna girip bursaspor stadyumuna doğru yol alarak çekirge meydanına dönüp meydandan carrefour a dönüp turu noktalamak yaklaşık 25-30 km katılmak isteyen arkadaşlarımız katılcaklarını belirtsin msn aderesimi yukarda da verdim isteyen msn den isteyen forum dan belirtsin ya sadece kendime arkadaş grubu arıyorum tabii bisikletli.yanlız dolaşmaktan sıkıldım hem bu tur sayesinde birbirimizi tanımış olup belki bir grup kurarız yukardaki güzergah asfalt olup çoğunlukla düzlük ve az birazda rampadan oluruşu (4-5 km rampa)

tugkan emir bende bursa nilüferde oturuyorum seni msnde bu akşam ekliyeceğim bende kendime asfaltta gezi arkadaşı arıyorum çok profesyonel değilim ama 20-30 km mola vermeden yol yapabilirim mutlaka buluşalım bu arada yaş 15.

temmuzun 3 veya 4 eskisehirden yola çıkıp bursada 2 gün kalıp döncez
ayrıntıları varınca tekrardan söylerim geldiğimizde bursalı bisikletçilerle tanışıp
ufak bi tur yapıp öyle dönmek istiyoruz ;) inş ozaman toplanabilirz

şen bisikleti tekrar tarf ederseniz güzel bişekilde kentmeydanından bi tarif ediverin

arkadaşım eğer katılcaksan hep birlikte karar verelim diye belirttim
katılcaksan sana uyan saati söyle banada uygunsa gider gezeriz. 2kişi olsak bile yeter tek olmaktan iidir

@I3ST

ben tarif edeyim bende ilk defa bugun gittim yardım ala ala neyse kent meydanından gazcılar caddesine çıkıyorsunuz cadde üzerinde 2-3 ara sokak atlıyorsunuz ya 2. ya 3. ara sokaktan giriyorsunuz aşşa işte şen bisiklet ama kime sorsanız yardımcı olur bilinen bir yer

• Beğen
Tepkiler: I3ST
bence hafta sonu yapalım katılım daha fazla olur diye umuyorum

Geri