Scudo Sports

Bursa

@mariokaldato
özür üstüne özür dilediler.ama resmen soğudum.bundan sonra oraya kesinlikle gitmeyeceğim.

Scudo
@Ilter Elmas

Ben Exuma nın Bursa da açıldığını şimdi öğrendim. Exuma kırmızı reflektörlü montu başka yerden aldım. Yağmur ve rüzgara dayanıklı ve başarılı bir ürün. Tavsiye ederim.:)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@slckats
Özür dilediklerine göre büyük bir firma olsa gerek. Öyle kıytırık bir yer olsa adamı kaale bile almazlar

@hakkında: boşlukArkadaş yasadigi sorunu yazmis. Iyi guzelde firmayı yazmamış. Sorduk yine yazmıyor.
Bu bilgiyi sakkayacaksan neden bu foruma yazma geregi duyuyorsunki.sonuçta bilgi alusverisi icin degilmi forum

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@runaway60
Özel mesaj attım size.Forumda açık açık ismini yazmak abes geldi.

@slckatsMadem ismini ortaya atmayı çok doğru bulmamışsın anlayışla karşılıyorum. Malum satıcı daha önceleri herhangi bir bisiklete servis hizmeti verdiği halde artık sadece kendi sattıklarına veriyor. Biraz küçük esnaf zihniyeti ile hareket ediyor gibi.
Ben yinede satıcı yada servisler ile ilgili yaşanan problemlerin forumlarda yazılması taraftarıyım. Böylelikle yardımcı olmaya çalışan iyi esnafı sadece kar odaklı düşünenden ayırma fırsatımız olur.

@aalemdar
Zaten garanti kapsamına girmeyen işlerde bundan sonra buradaki çoğu arkadaşa hizmet veren Yavuz Bisiklete gideceğim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@slckats

Kendi arızamı kendim yapıyorum genelde işim olmayacağı belli yiede merak ettim bizde özel mesaj atabilirmisiniz.

@aalemdar

Yazdıklarınızdan nedense aklıma Aydın bisiklet geldi.

• Beğen
Tepkiler: runaway60
@hakkında: boşlukAydın bisiklet felsefesi, ne kadar ekmek o kadar köfte prensibine dayanıyor. Bahsi geçen bisikletci düşük fiyatlı yüksek adetli satıyor.

@muhammed16 beşyol lambalarından yukarı çıkarken sağda içerisi tıka basa bisikle ddoludur. Bisiklet alınabilir ancak tamir ve bakım konusunda pek bilgili değiller. Hd frenli bisikletimi ordan almıştım

• Beğen
Tepkiler: muhammed16
@muhammed16 ben aldığımda yoktu km ucuz kalitesiz üç beş bişey vardı daha çok bisiklet üzerine iş yapıyorlar

Bursa da yaşayanlar her esnafı zamanla elekten geçirip en dürüst olanı seçeceklerdir.
Usta yada kalfaların hatalarını işletmelere maletmek de pek doğru değil.
Hatanın kabul edilip telafi edilmesi de önemli ve neyseki kötü bir kaza yaşanmamış.
Bisikletimize kendi bedenimiz gibi yaklaşıp,zamanla tanıdıkça bakım ve onarımını yaparsak kimseye fazla mahkum olmayız.

@cazci
Bence aktif bisiklet kullanıcısı değildir muhtemelen oranın yetkilileri. Yoksa kendi başına gelmemesini istediği bir şeyi başkalarının da yaşamaması için çok daha titiz davranırlardı. Neyse ki Allaha çok şükür kötü bir şey olmadı. Özür dilemesi benim için önemli.Ama ondan daha önemlisi böyle şeylerin yaşanmaması için azami dikkat göstermektir.

• Beğen
@mariokaldato

Selam. Bu Esad usta tam olarak nerede acaba? karbon jant setim 8 çizmeye başladı detaylı bakıma ihtiyacı yada baştan örülmeye ihtiyacı var. Yurtdışında malesef tamir bakım ücreti ile yeni jant seti alınıyor, yazın gelirken yanımda getirip baktırmak istiyorum Bursada bahsettiğiniz kişiye. İşinin ustası gibi tek geçtiğinize göre :)

• Beğen
Esat usta Yalova yolunda bisiklet center var onun arasından girince diye biliyorum Tuna mahallesi 8. ova sokak no:40
@Bigpatron

Geri