Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bursa uludağa tırmanış

A

Anonim

Silinmiş hesap
arkadaşlar merhaba..forumdaki kardeşlerimiz ne kadar güzel geziler yapmış okurken imrendim hatta kıskandım.bursalı bisikletseverler olarak bizlerde geziler yapsak olmas mı illa uludağ olması şart deil.herhangi bi yere maksat tanışmak arkadaş olmak ve pedal atmak dimi..bursalı kardeşlerimzi bekliyorum..ii günler

Scudo
Merhaba,

Keşke orada olsakta, o güzel dağ havasında keyif yaşasak.. umarım yeterli katılımcı olur, sizde buraya o güzel turdan resimler eklersiniz.

Sevgiler.

@apollo 26tüm bursalı bisiklet severleri bu konunun devamında bırlıkte nıce organizasyonlarda bulusması dıleklerımle ve bizlerde bursadaki bisiklet sever dostların gezilerini bizlerle paylasacakları resimleriyle yakından takip etmis olmanın mutlulugunu yasamak isteriz

bursalı bisikletçilerin yaptığı gezilerin resimlerini merakla bekliyoruz.lütfen resimlerinizi koyun..

bu sene bir grup arkadaş uludağ a çıkacaktık ama uludağ ı hiç bilmedigimiz için hee bide kısmet olmadı diyeyim iyişallah sene ye çıkarız

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
dağcı eğer isterseniz size yardımcı ollabilirim.ben 3 yaşımdan beri her yaz mevsimini hep orda geçiriyorum.uludağın bilmediğim yeri kalmadı diyebilirim.ve size yardım edebilirim.

Geri