Bu yarış bursada uluslararası nitelik kazandırılması ve bir klasik haline getirilmesi düşünülen bir yarış.Bu nedenle bu tür yarışlarda sık sık parkur değiştirilmesi gibi birşey sözkonusu olmaz.Dünyadada bu böyledir.Ancak ufak tefek değişiklikler olabilir.Örneğin her sene parkuru değişen Paris-Roubaix yarışı düşünülebilirmi?
bir mtb yarışını ve parkurunu nasıl oldu da Paris-Roubaix gibi bir yol klasiğiyle örneklendirdiniz; size cok samimice yaziyorum ki inanın anlayamadim..
Biz özellikle şehir dışına gittiğimiz her yarışda geçensene aklımızda olan parkurda yarışamıyor ve sıkıntı yaşıyoruz.
Kaldıki zaten benim dediğim gibi olmuş, bana sorduğum soruların cevabı geldi.Sadece yangın inişinde bir çalışma olduğundan oradaki güzargahta küçük bir değişiklik olmuş.Zaten bu soruları sadece kendimi düşünerek sormadım.
parkur değişikliğinde sıkıntı herkes icin gecerli oluyor , bu nedenle ben kolaycı olan tarafta olmamayı tercih etmeye çalışıyorum..
sorularınızı direkt olarak forumda paylastığınız icin bu sekilde bir fikir paylaşımında bulunmak istedim. aldığınız cevapları da burada paylaştığınız icin teşekkür ederim..
Ayrıca sizi tanımıyorum ama belliki sizde beni tanımıyorsunuz.O parkurda hazırlık yapmam yada yapmamam hiç kimseyi ilgilendirmez.Gerektiğinde hiç hazırlık yapmadanda girer (geçensene olduğu gibi)yine kürsüye çıkarım.
burada kimsenin kimseyi tanıması gerekmiyor tabii ki... Öyle ki sizin isminizi dahi bilmiyorum, hatta göremiyorum...
bu arada geçen senelerde olduğu gibi başarılarınız devamını diliyorum...
Dolayısıyla sorduğum soruların muhatabı siz değildiniz,fikirlerinize saygı duyarım ama,Savunmaya geçmek yada soru sormakta size düşmez sanırım.
sorularınız ile zaten ilgilenmiyorum, mesajımda da bahsettiğim gibi sadece aklıma takıldığı için size sorma gereği duydum.. savunma gibi de bir düsüncem olmadı, sadece düsüncelerimi sizinle paylaştım ( forumun doğası gereği )..
umarım, yüz yüze tanışma fırsatımız da olur..
sevgiler...