Scudo Sports

Bursa bisikletseverlerinin tanışma turu için :)

Gökhan GÜNERİ

Aktif Üye
Tepki
36
Merhaba arkadaşlar,
Benim forumda karşılaştığım kadarıyla bursada bihayli bisikletçi var ,ancak birbirinden habersiz bişeyler yapılıyor.Bence hiç olmassa ,hem güzel bursamızı akşam dolaşmak hemde ilerideki güzel turlarımıza vesile olması adına ,haddime düşmeyerek bir tanışma turu düzenlemek istedim.Şimdiden 3 kişiyiz.
Lütfen gelmek isteyen onay versin ve bugün için bir saat ayarlayalım.
Benim önerim saat 20.00 da kent meydanında buluşmak.Turumuzun rotasını da bursayı daha iyi bilen arkadaşlar belirler diye düşünüyorum.

TURA KATILACAK OLANLAR;

GÖKHAN GÜNERİ

EMİR YILDIRIM

METİN GÜLER

Scudo
Bende bursadanım cok gelmek ısterım ama bana cok ters bı zaman gelmıs bısıkletımı yenı sattım pazar gunu daha pazara gıdıp arastırma yapıp 2.el kalıtelı(Orta sevıye)bi mtb alıcam İnsallah baska zaman bu turlarıda sık yapalım kaynasalım
Yas:17
İsim:Ali Yılmaz

Kent meydanının üst tarafındaki girişlerinin ordaki meydan da bulunursak kolayca farkedilebiliriz sanırım:).
Buluşma yeri ; kent meydanı Saat ;19.00 Tarih ; 25.06.2011

@alıyılmaz

Bende inşallah istediğin bisiklete kavuşursun diyorum.Ancak bişey sorucam .Bursada biara bisiklet pazarı vardı değilmi.Oraya böyle orta seviye sayılabilecek bisikletler geliyomu?En azından ön amortisorlü aluminyum kadrolu falan.
Birde nerede kuruluyor bu pazar?

arkadaşlar ne tarafa gidilecek biraz bilgi verebilirmisiniz.ortalama kaç km yapılcak gibi ...teşekkürler.

@mert yazgan

Bu sadece tanışma gezisi olucak diye düşünmüştüm.Çok fazla gezilmez diye düşünüyorum zaten akşam buluşucaz.Öyle küçük bir bursa turu olabilir.
Katılırsanız sevinirim...

Bence de çok uzatmayız. Sadece tanışmak için ve ileride yapılıcak geziler için bir altyapı olur. Gelecek olan kişiler bisikletinin markasını ve farkedilebilir özelliklerini yazması farkındalık için daha iyi olur.

bende bir aksilik olmassa gelmeye çalışacağım bisikletim beyaz carraro üzerimde forma olucak...görüşmek üzere.

bisikletim siyah bianchi afx 2.0.Yokmu arkadaşlar başka gelen bugün saat 19.00 da kent meydanında...

Güzel organizasyon...
o saatlerde ancak işten çıkacağım,başka zaman buluşmak üzere...

Bende bugün size katılmak isterdim ancak şehir dışındayım başka turlar düzenlenirse mutlaka katılırım.bu arada foruma yeni üye oldum Bursa Yıldırım da oturuyorum.

Ayrıca bunu da kaçırmayın derim:

Bursa Bisiklet Platformu Haziran toplantısı, 27 Haziran Pazartesi, Saat: 19:30'da Nilüfer Kent Konseyi Evi'nde.

Şimdilik Gündem:
1- Gölyazı'dan Gölyazı'ya Bisiklet Turu Değerlendirme
2- Bisikletle Yüzyıllık Macera Değerlendirme
3- BBB 1/100 000 lik plan toplantıları hakkında değerlendirme
4- Bisiklet Dünyası Program çekimleri hakkında bilgilendirme

Toplantılar bisiklete ilgi duyan herkesin katılımına açıktır. İlginize...
Bilgi için:
(link)

Bisiklet pazarına yarın ben de gitmeyi planlıyorum. Gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa orda da tanışabiliriz veya Ataevler ve civarında olan varsa beraber gidebiliriz. -Ben toplu taşımayla gideceğim-

• Beğen
Tepkiler: mert yazgan
@Erdener TUNA

bu bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Bu bisiklet pazarının nerde olduğunu biri tarif edebilirmi peki bana :)

@Gökhan GÜNERİ

Ben de çok iyi bilmiyorum, ilk kez gideceğim. Eski halin olduğu yer deniyor biliyorsan. Yani anayol üzerinde Gökdere bulvarı sapağıyla Osmangazi istasyonu arasında bir yerlerde kalıyor diye tahmin ediyorum. Yine de daha iyi bilen birinden yer bilgisi alacağım.

Ayrıca pazara giderseniz;

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1155193#post1155193

yukarıki konuyu da aklınızın köşesinde bulundurursanız çok sevinirim. Benim başıma geldi, umarım ki başkasına gelmesin.

@Erdener TUNA

hmm tabiki aklımda olur... inşallah bulunur bisikletin .yer tarifin içinde teşekkür ederim..

Geri