Scudo Sports

Bursa Bisiklet Çalındı.

Tepki
4
Selamlar,

Bursa Botanik Parkı civarında kilitli olarak bıraktığım bisikleti çaldılar. Bianchi, aspid sf 24 vites, gri, parlak çamurluklu, selesinin ucu biraz yırtık. Meydan bir yerdi. Bu kilidi kesmeleri imkansız. Nasıl açabiliyorlar bu kilidi...

Scudo
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Malesaf bu aralar Bursa'da bu olaylar sık sık yaşanıyor.Benimde Bianchi ARES FS im vardı,ama o nu da kilitli iken çaldılar.Bursa 'da bu işi yapan bir ekip olduğundan şüpheleniyorum.

Vakıfköy'de ve eski hal de bisiklet pazarları kuruluyor,gidip bakmanı tavsiye ederim ben aynakolumu gördüm pazarda.Sende bi ümit parçalanmadan bisikletini bulabilirsin.Tekrar geçmiş olsun . . .

Bu kadar çabuk bulunması çok güzel... Bisikletine kavuşmana çok sevindim.

Kasasız pedallamalar dileğiyle...

@yusuf albayrak
Bir daha ki sefere bisikletin resmini koyarsanız daha çabuk bulunur. Geçmiş olsun. Bir daha çalınmaz inşallah...:)

@yusuf albayrak

Gözün aydın Yusuf kardeşim;
darısı diğerlerinin başına...

@resmiye mutlu

elimde kask war 2 3 tur kullanılmış 30tl istiyorum 50tl aldım

bisikletine kavuşmana çok sevindim inş. diğer arkadaşlarda bir şekilde kavuşurlar bisikletlerine...

imkansız diye birşey yok be arkadaşım çalmışlar işte neseki bulunmuş geçmiş olsun

@yusuf albayrak

Çok sevindim..Büyük geçmiş olsun.:in:

Bulunmasına Çok Sevindim.
Bundan Sonra Eminim Ki Bi 10 kat Daha Dikkatli Olursun.

kilit ne ki arkadaşlar. eğer ekip işiyse zaten bir demir kesme makasına bakıyor yani. sanaya tipi olanlarından.

bazen taşla vurup bile açıbiliyorlar yani...

Geri