Scudo Sports

Bursa Aydın Bisiklet

selim82

Forum Bağımlısı
Tepki
2.329
İsim
selim
Ilk bisikletimi.aydın bisikletten aldım.bu kadar soğuk ve ilgisiz bir.işletme görmedim. İç lastiğin,dış lastiğe oturmama sorunu için Gün içinde telefondan şikayetimi anlattım ve iş çıkışı uğradım decatlon dan aldığım iç.lastiğin sibobunun 48 mm olduğunu ve kısa olduğunu söyledi.bende orjinalininde 48 mm olduğunu söyleyince yaşlı olan agresifleşti.60 mm önerdi 35 tl deyince bende 30 olmaz mı dedim.yaşlı olan yok 5 tl için pazarlık mı yapılırmış 2 kere telefonda anlatmışta nasıl anlamamışım vs kalayladı . Neyseki genç olan arkadaş ilgilendi iç lastiğimi takıp gönderdi. Fakat buda bana ders olsun. Esnaf ile uğraşacağıma bidaha decatlon dan bisiklet alacağım en azından karşımda kurumsal bir kimlik olur.

Scudo
Ben de hoş başlamadım aydın bisiklet ile dostum

@sadi imren

Konu hortlayacak ama
Bisikletimi 1 hafta önce buradan sipariş verdim ve 3 gün önce elime geçti.
Aras ve PTT kargo ile çalıştıklarını söylediler, aras kargo ile gönderilmesini istedim, PTT ile gönderdiler
Neyse kutuyu servise götürdüm. Açınca servis kurulum fişini göndermediklerini gördük ve malesef kurulum için ücret ödedim

Herkese keyifli forumlar... Bugün ile beraber neredeyse 1 haftadan uzun süre ,(2 Mart-11 Mart) beklediğim bisikletimi almış bulunuyorum. Bu olurken de 1400 Türk Lirası Aydın Bisiklet in zimmetine geçirmiş olarak sizlere durumdan bilgi vereyim. Salcano cyc02 bisikletime yeni bir vites grup seti almıştım ve bunu takacaklardı. Eski vites grup setini de ilanda tuttuğum için pakete hazır hale getirecektim. Bunun yanında furş setinde ufak bir boşluk vardı ve fren/vites halatlarının da yenilenmesini talep etmiştim. Bisikleti bıraktıktan bir kaç gün sonra bilgi almak için meraklanmaya başlamıştım. Yani süre. nasıl gidiyor, grup seti çıkarıldı mı, yeni grup seti tam olarak uyum sağladı mı ya da hangi gün teslim almaya gelirim gibi ufak detayların tarafıma iletilmesini beklerken hiç bir bilgi alamadım. En sonunda dayanamayıp yazdım. Bisiklet kalabilir zaten havalar kötü bari mümkünse vites grup setini alayım dedim, ertesi güne kutuya koymuşlar üstünkörü. Güvendiğim için de kutunun içeriğini kontrol etmeden eve döndüm. Bİr baktım, ruble yok. Fren/Vites kollarının gidona sabitleme kelepçeleri yok. Sonra tekrar Aydın Bisiklet e döndüm ertesi gün. Bu arada tabi bekliyorum ki hem eksik parçaları alayım hem de bisikletin işi bitmiş olsun. Yok.. Neyse parçaları aldım aradan yine 1-2 gün geçti. Yine bilgi yok... Aradım. Kadro kulağında yamukluk olduğunu ve kadro kulağı beklediklerini söylediler. Rublede zincir ilk rubleye geçmiyormuş. Neyse tamam dedim değiştirirsiniz, iyi olur. En sonunda hafta sonuna kadar bisiklet çıkar mı ya da cuma akşamı da gelip alabilirim diye mesaj üzerinden ulaştım. Kendileri mesajlarıma cevap veriyordu ancak tamam, yaparız, haberleşiriz gibi tatmin edicilikten, merakımın bisiklet parçlarının doğru çalıştığı ile ilgili bilgilendirmeden uzak ve biraz da aşağılayıcı tavırla cevaplar veriliyordu. Hatta sadece sorduğum sorulara cevap veriliyordu. Neyse ki, bisikleti bugün alırken yine ben sordum, bisiklette sorun yaratacak, arızalı, mekanik çalışmasında aksama olan bir şey var mı diye, 1400 TL ödediğim halde zincire 1-2 bakla eklemek zor gelmiş ki çaprazda çok kalma, eski vitesin takılı olduğu kadro ile senin kadron farklı olduğu için zincir kısa kaldı deyip bana bugün bisikleti teslim ettiler.. Çok da uzatmadan yapılanları yazayım..
-Fren ve Vites halatları değişti,
-GXP Sram orta göbek değişti,
-Furş setindeki boşluktan dolayı bir halka eklenmiş,
-Fren ve vites ayarları yapılmış,
-Kadro kulağı değişti.

Toplam 1400 TL (11 Mart 2022) fiyatı ve yapılanları paylaştım. Ölçme ve değerlendirmeyi de sizlere bırakıyorum.. Herkese keyifli forumlar....

Aydın Bisiklet'le alakalı benim de olumsuz yorum yazdığım başka bir başlık vardi bulamadım.

O baslikta da olumsuz yorumlar sıralanmış gidiyordu.

Benim de kendileriyle ilk tanışmam hoş olmamıştı, paramla rezil olmuştum, tekrar anlatmayacağım ancak "aman aman uzak durun" diyeceğim bir firma.

@SerdarCYCoo2Bursa size de geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız sayılır.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Aydın Bisiklet'le alakalı benim de olumsuz yorum yazdığım başka bir başlık vardi bulamadım.

O baslikta da olumsuz yorumlar sıralanmış gidiyordu.

Benim de kendileriyle ilk tanışmam hoş olmamıştı, paramla rezil olmuştum, tekrar anlatmayacağım ancak "aman aman uzak durun" diyeceğim bir firma.

@SerdarCYCoo2Bursa size de geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız sayılır.

Kesinlikle haklısınız, size de geçmiş olsun. Aslında güzel başlamak güzel devam etmek istediğim bir tecrübem olsun isterdim ama beni en çok üzen şey sizin de dediğiniz gibi paranla rezil olma durumu.. Mekanikçisi ile birbirlerine bakıp gülmeler, bisiklet salcano diye bi tripler.. Taiwan malı kadro düşünüyorum ben de mutlu değilim bu kadrodan bütçemi ayarlayayım diye durumu toparlayayım dedim, taiwan mı? Diye ezmeler.. Neymiş, taiwan alacağına diyor 35.500 e carraro, Peugeot falan gösteriyor.. Sanki merida Scott falan salcano yanında bu markalar.. Ben isterdim ki şöyle yaparız, böyle kampanya var. Bir süre daha bu bisikleti kullan, hem tecrübeni kondisyonunu arttır. Sonra kapımız açık, gel buyur bir çayımızı kahvemizi iç sana yardımcı oluruz, belli ki bisikleti seviyorsun.. Sana kask da hediyemiz olur, şöyle ödeme kolaylığı yaparız.. Gibi esnaf ol, doğru mu? Ama benim hissettiğim zorla bisikletimi yaptırdım resmen.

Benim anım daha komik, internet üzerinden bi parça buldum. Hem kendi sitesi hem ( yanlıs olmasın) n11 miydi neydi. Adamları aradım ya dedim sitede 300 lira , ben de bursadayım. Siteye komisyon ödemeyin ben gelip elden alayım ne olur dedim 290 son yaparız dediler. Bi düşüneyim, dedim ok, kapadım telefonu , yol parasını ekleyince git gel 312 e geliyordu :))
Neyse sonra kupon vs ekleyerek siteden ücretsiz kargo evime kadar geldi bana maliyeti 260 a kadar geldi. Onlar da %15- mi 18 mi ne komisyon ödedi.

Bu da böyle komik bir anımdı :)

Yine bir "aydın bisiklet" rezilliği, daha önce de farkli başlıklarda yaşadığım mağduriyeti anlatmıştım.

İsmi özel isim olmasına karşın bilerek küçük yazdım. Büyük yazılmayı haketmiyorlar çünkü.

Neyse devam edeyim:

Efendim, dün bir pedal alayım dedim ve aradığım pedalı 6 adet stoklu olarak N11'de buldum.

Fiyatı da piyasaya göre uygun sayılır, iyi dedim alayım ben bu pedalı ama "Eyvah aydın bisiklet!" bunlar yine bir oyun yapar şimdi dedim içten içe. Neyse herşeye rağmen bir şans daha verip alım yapayım dedim ve almış bulundum.

Bekle bekle sipariş onaylanmadı. Aha dedim bunlar yine işi yokuşa sürecekler. Ve öyle de oldu.

Satışı iptal edip ürünü göndermeyi reddetmişler. 6 adet stoklu pedal nasil olduysa 1 günde ellerinde kalmamış, bitmiş.

Entegrasyon kaynaklı hatalarından dolayı karışıklık olmuş, ben de yedim. Kusura da bakmayacakmışım...

Bana göre rezil bir durum. Yine yanilmadim. Benim nezdimde Bursa'nın Kartal Bisikleti'dir kendileri!

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️ geçtiğimiz hafta ön ve arka 50 mm profilli karbon jant ve 36 lı orta göbeklerimi Aydın Bisiklet e verdim, 3-4 gün sonra (acelesi yok dememe rağmen) balans ve örümün tamamlandığını, telefon üzerinden bildirdiler ve gidip aldım. 72 tel + örüm/işçilik 1350 TL ödedim. Çin malı da olsa jant içine şerit de takmışlar.. Gxp sram göbek de ısmarlamıştım, 1 hafta -10 gün içinde temin edebileceklerini söylediler.. taktirlerinizi ya da gömümlerinizi (varsa) size bırakıyorum..

Geri