Scudo Sports

Bunny kazası

Scudo
Büyük geçmiş olsun. Bence çok süratli deneme ve biraz daha teknik ol. Kollar çekicek ve ayaklar aynı anda iticek. Sen zaten yapıyorsun ama daha dikkatli ol ki bi daha bu şekilde (kaldırım hariç) kasksız deneme bunnyi.(Bmx tek aşkımız).

hatırlatmada bulunayım; videodaki kişi ben değilim , erkan isminde bir arkadaşımız.Acil şifa diliyoruz kendisine...

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
@ErkanEmanet

evet videoyu çeken benim gülüyorum çünkü herkez gülüyordu ( Erkan dahil ) ama sonradan ouuvv demeye başlamıştık sağ bacaının üstünde biraz sürtünme söz konusu ve diz kapağında biraz zedelenme var çook geçmiş olsun diyorum ve birdahaki sefere hızlı gelmemesini öneririm...

geçmiş olsun arkadaşım,zaten bişi olmamış hemen ayağa kalktı bazen düşmek eğlenceli olabiliyor:D:Dgeçmiş olsun biraz daha dikkat ve kask tak

• Beğen
Tepkiler: shady_ftl
öncelikle geçmiş olsun....
iyileşince tekrar denemesini öneririm.. yani anladığım kadarıyla biraz daha erken cekerse ve daha doğru teknikle o mesafeye cıkar.... ;)

• Beğen
Ben hep msn deyim abi n'aptın nick'im değişti sadece:D Ama unutuluyoruz n'apalım..:(

• Beğen
Erkan abi öncelikle çok geçmiş olsun.Beone'larda zaten parça sıkıntısı var.Fazla street yapmamanı tavsiye etmem..Tabii ki cana geleceğine mala gelsin.[Bilal abi selamlar senin bmx'te bişi yok herhalde?Yarın daha ayrıntılı konuşuruz;)]

• Beğen
bilalin bmxi ben yerden yere vuruyorum zaten hergün bunny çalışmalarıma maruz kalıyor :p

• Beğen
Geri