Scudo Sports

Bunny Hop Deneme

Scudo
öncelikle bisikletin güzel ve aynızamanda bunny hop ta da ilk denemense gayet iyi biraz eğilip arkaya doğru itelemelisin güzel yinede

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
kardeşim bunnyhopa hoşgeldin seni tebrik ediyorum .bu işte heves
çok önemli içinde cesaret olmalı bol bol bunnyhop videoları izle
trail d olabilir .marmariste bmx gelişecek .bitmeyen sevgide
20 sene ı love you bmx and flatland
GAZİANTEP RİDES BMXSERDAR

arkadaş kendini en iyi sürücü olarak görüyo heralde. sen ne sürüyosunki bu konuşmaları yapabiliyosun. bi girnd atıp 2 360 atmakla bmxci olunsaydı trde çok bmxci var senin gibi ismi duyulmayan görülmeyen. kaç yıllık bmxcisin sen! önce türkçemizi düzgün şekilde yazmayı öğren!

Arkadaş bi bunny , 360 , grind falan atıyo ya kendini türkiye'nin kralı sandı sanırım :) Bu konu 04-10-2009 tarihinde açılmış ve bugün 21-03-2010 şuan arkadaş senin üstünden bunny atabilicek şekilde :) Sen 360 at bu arkadaşta senin üstünden bunny atsın ;)

• Beğen
Tepkiler: collage1
hortlamış konuyu kaldıroysan sana bir şey demiyorum bu 1 2.si konu başlığını yazarken DENEME dedim ilk öğrenirken çekmiştim bu fotoğrafları 3 çok iyi isen kendini göster foruma kolay gelsin.

sametin yaptığı ayıp kısmına katılıyorum. Şevk kırıcı yorumlar yapıyor ve haksız olduğu açıkça ortada. Ama ben size şunu söyleyeyim .Grind atıp 360 atmakla bmxci olunmuyorda neyle olunuyor ? Ayrıca ismi duyulmaya bakmayın. yapılan şeylere bakın. Birde sölemek istediğim bişe var. Sizin iyi bmx ciden anladığınız farklı birşeylermi ? İyi bmx ci daha iyi süren daha fazla hareket yapabilen kişidir. Uzun süren değil ! Uzun sürmekle bmx ci olunsaydı halimiz harab.Kim iyi olduğunu düşünüyorsa çeker vidyosunu katar.bu kadar basit.Bazı yorumlara karşı mesaj yazdığımı düşünüp Samet Avşarı haklı gördüğümüde zannetmeyin.Sonuna kadar sametin yorumuna karşıyım.

yeni bi trend olmuş çek videonu göster kendini gibi. video çekmiyorum vaktim yok! bilen biliyo. ama sıf nasıl sürülür size göstermek için döndüğümde bir kereliğine video çekicem. böyle konuşmalarınıza yer vermemek için. sen tanımamış olabilirsin. tanısan zaten video çekipte koy gibi bi yorumdada bulunmazdın. street ve rampa itina ile sürülür:cool:

Umarım imkanları elverişli birisi bir yarışma düzenler ve seni daha iyi tanırız ;) Vidyonuda 4 gözle bekliyorum :)

@Smtoption

keşke olsada gostersek kendımızı:boese157:

Geri