Scudo Sports

Bunlar da bizim yol arkadaşlarımız

gürkan hocam çok güzel bisikletlerin hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşaDA aldık demişin tebrik ederim sizi benim iş yerinden arkadaşta aldı salcano alu bende de amoeba hussar var bizde işe gidip geliyoruz geçen şehir merkezinden özdilek yaptık birlikte önce ben işyerimden çıktım onu bekledim o geldi birlikte beğendikte kahvaltı ve sonrası migrostan kask aldık arkadaşa izmitte lastiklerini değiştirdik arkadaşın rubena cobra taktık asfaltta kullanıyoruz genelde! şu an arkadaş geziyor ben yatıyorum kazadan dolayı:D
buda benim bisikletim linkteki
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=45039

Scudo
iki bisiklet de çok güzel görünüyor, birlikte daha çok gezi yaparsınız umarım.

İnsanın kendi bisikletini toplayabilmesi ayrı bir zevk,bunu başarabilmekte ayrı bir yetenek ister .Sen bunların ikisinide başarmışsın.Güle güle kullanın bisikletlerinizi.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
@dbr

Teşekkürler, insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok gerçekten. Bazısı daha kolay yapar bazısı biraz zorluk çeker ama isteyen herkes gerçekten isterse herşeyi başarabiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41 ve dbr
Kazasız belasız sürüşler iki bisiklette çok güzel. Yanlız kron ların şu siyah kadrolarını özlemeye başladım onlar daha tatlı duruyordu.

Geri