Scudo Sports

Bulgaristan Sınırından Gürcistan Sınırına Karadeniz Turu

hocam tebrikler öncelikle, onca zorluğa rağmen yılmamışsınız bitirmişsiniz turunuzu. Kelebek gidon kullanmamışsınız, bilekleriniz uyuşmadı mı hiç yollarda, uzun süre aynı tutuş pozisyonu nedeniyle? Ben 80-90 km yaptıktan sonra dizlerde bir sorun olmamasına rağmen, bileklerim çok kötü uyuşuyor.Benim boy 1.75 bu arada, gidon yükseltici de aldım 90 mm'lik ama yine bileklerim uyuşuyor uzun turlarda bir mesafeden sonra. Çözüm için ya daha da yüksek bir gidon yükseltici almam gerek, ya kelebek gidon almam gerek ya da bisikleti değiştirmem gerek galiba. öğrenci haliyle bunlar da tuzlu oluyor tabi birazcık. bilek ağrısıyla ilgili tavsiyeniz varsa benim için çok faydalı olacaktır.

son olarak da bisikletinizi hediye etmeniz takdire şayan gerçekten.

Scudo
Merhaba,

Böyle başı ve sonu turcu tarafından anlamlandırılmış turları daha fazla seviyorum sanırım. Uçtan uca olanları... Sınırdan sınıra, köşeden-köşeye, kuzeyden-güneye, bir yerin çevresinde... Ya da her nereyeyse...

Önce tebrik ederim. Çok güzel ve maceralı bir tur olmuş. Bana eski turlarımı hatırlattınız. Sarp'a ilk varışımı, Cide-İnebolu arasındaki testere dişi yolları (ki muhteşemdir !)...

Teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Yunus hocam tebrikler.Kurban Bayram'ı sonu Hopadan ters istikamete doğru planlamıştım ailevi nedenlerden dolayı gidemedim.
Yağış sezonu başladı bundan sonra Karadeniz sıkıntı olur.Senin güzel turu görünce gidemediğime üzüldüm.Nasip.
Bisikleti çocuklar için bırakman çok hoş bir davranış,tebrik ederim.
Bisiklet dünyası iyi bir turcu kazandı.Güzel turlarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Super tur olmuş
Usta sağlam bir.jant takımı ve çelik bisiklet şart sana.
Aha böyle bir şey
600x600-135730_1497943088597.jpg
cinelli-bootleg-hobo-2015-touring-bike-brown-EV245729-8200-1.jpg

26 jant
V fren
Çelik

@Yunus EROL Çok güzel bir tur olmuş. Bende turlarımda 2-3 jant teli mutlaka kırıyorum. Neredeyse her gün 100 km üzeri bisiklet sürmüşsünüz. Gerçekten sizi tebrik ediyorum. Devamını bekliyoruz.

• Beğen
Geçen yıl yaptığınız turu ve bu turu keyifle okudum. Şu yok,bu yok diyen herkese ilham olacak turlar. Umarım önümüzdedki yıl akdeniz turunuzu keyifle okurum. Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Imrenerek okudugum gezi notlarindan biri. Ne yazik ki benim su an yapmam mumkun degil , malumunuz daha cok gencim :) , (ironi icermektedir) ancak , cok istedigim bir tail sevdasi , umarim ben de ozellikle yurtdisindaki turlara "yol bisikletim" ile katilabilirim. ,

• Beğen
tur da, anlatım da çok güzel.devamını dilerim, darısı başımıza (2-3 günlük bile olsa razıyım)

• Beğen
@erdem1424
Teşekkür ederim öncelikle güzel düşüncelerin için.
Turda bileklerimle ilgili uyuşma gibi bir sıkıntı olmadı. Düz gidon yorar kelebek gidon al diye tavsiyeler hep oluyor ama ben de alamadım daha.
Çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla kelebek gidon yaşadığın sıkıntıya çare olabilir. Uzun turlarda uzun sürüşlerde kelebek gidon kullanıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Görüş bildiren güzel düşüncelerini yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
İnş bir dahaki turum çok daha güzel olur ve paylaşırım burada.

Emeginize saglik. Tebrikler itiraf etmeliyimki turun en begendigim bölümü sonunda bisikleti çocuklara vermeniz oldu.

• Beğen
Tebrikler,harika tur.

Koga miyata ile gelsin yeni turlar :)

• Beğen
Güzel tur olmuş helal olsun az ekipman az konfor az yiyecek ile çok uzun tur olmuş ... ;)

• Beğen
Usta sen daha o zaman yazmışsın bana lazım olan bisikleti. Ben şimdi gördüm bu mesajını. Bu seviyelere yakın çok güzel bir bisiklet aldık sayende. Gelsin artık Koga başlasın turlar. 😎
Insallah Allah saglik sihhat versin gerisi kolay

@Yunus EROL hocam maşallah çok tatlı bir tur olmuş, emeğine sağlık :harika:

• Beğen
Abi selamlar..
Bende bu yaz istanbuldan silivriden yola çıkarak ege ve akdeniz turu yapmayı düşünüyorum.
Tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Abi selamlar..
Bende bu yaz istanbuldan silivriden yola çıkarak ege ve akdeniz turu yapmayı düşünüyorum.
Tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Merhaba. Ben de 2017'de Ege ve Akdeniz sahilini Çeşme ve Datça yarımadaları hariç komple sahilden giderek tur yaptım. Şurada 2017 Yaz İstanbul-Yunanistan Sınırı-Marmaris-Suriye Sınırı Turu elimden geldiğince turu anlattım. Ben tura İstanbul dan başlayıp Silivri den geçip M.Ereğli de kaldım ilk akşam. Sonraki Tekirdağ ı geçip Keşan da kaldım 2. akşam. Tur tam Yunanistan sınırından geçsin ve Saros Körfezi ni tam geçeyim diye Enez e sürdüm oradan dönüp Erikli civarında kalıp sonra Gelibolu ya indim ve Çanakkale Ayvalık öyle İzmir e inip devam ettim. Sonrası tur yazısında ayrıntılı yazıyor. Siz Silivri den çıkıp Tekirdağ sonra direkt Gelibolu yapabilirsiniz. Tur zamanınıza göre rota planında yardımcı olurum. Kalacak yerler konusunda malzeme v.s elimden geldiğince yardımcı olurum.

Merhaba. Ben de 2017'de Ege ve Akdeniz sahilini Çeşme ve Datça yarımadaları hariç komple sahilden giderek tur yaptım. Şurada 2017 Yaz İstanbul-Yunanistan Sınırı-Marmaris-Suriye Sınırı Turu elimden geldiğince turu anlattım. Ben tura İstanbul dan başlayıp Silivri den geçip M.Ereğli de kaldım ilk akşam. Sonraki Tekirdağ ı geçip Keşan da kaldım 2. akşam. Tur tam Yunanistan sınırından geçsin ve Saros Körfezi ni tam geçeyim diye Enez e sürdüm oradan dönüp Erikli civarında kalıp sonra Gelibolu ya indim ve Çanakkale Ayvalık öyle İzmir e inip devam ettim. Sonrası tur yazısında ayrıntılı yazıyor. Siz Silivri den çıkıp Tekirdağ sonra direkt Gelibolu yapabilirsiniz. Tur zamanınıza göre rota planında yardımcı olurum. Kalacak yerler konusunda malzeme v.s elimden geldiğince yardımcı olurum.

eyw çok saol abi allah razı olsun, çadır da konaklamayı zaman zamanda ucuz otellerde dinlenme amaçlı konaklama yapmayı düşünüyorum.
Ramazan ayından sonra kısmetse yola çıkacağım. İhtiyacım olan şeyler malzeme konusunda sizden tekrar bilgi almak isterim.

Zevk ile okudum Akdeniz turunuda bekliyoruz...

Geri