Bugün trafikte ceza yağacak !!

Murat EVGİN

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Kasım 2004
Mesaj
976
Tepki
955
Şehir
İstanbul
Yarın trafikte ceza yağacak
Fahri trafik müfettişleri yarın,''Trafikte Sıfır Tolerans Günü'' kapsamında, 81 ilde kural ihlali yapan araç sürücülerine ceza yazacak. Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği'nce yapılacak uygulamada, trafik müfettişleri, polis ve jandarma ile sokaklara çıkacak.
Trafik ihlalleriyle ve trafik kazalarıyla mücadele kapsamında düzenlenen gün boyunca trafik ihlali yapan sürücülere tolerans gösterilmeyecek.

Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı İhsan Memiş, yarın 11 bin trafik müfettişinin sokaklara çıkarak 24 saat süreyle görev yapacağı söyledi. Memiş, ileriki yıllarda da 21 Haziran günlerinde Trafikte Sıfır Tolerans Günü uygulamasının gerçekleştirileceğini belirterek, trafik müfettişlerinden kural ihlali yapan sürücülere ceza yazmalarını istedi.

Uygulamanın gizli denetim olduğunu söyleyen Memiş, otobüste, dolmuşta ya da sokakta yürüyen trafik müfettişinin araçları durdurmadan ceza yazabileceğini ifade etti. Memiş, toplumu eğitmenin ve kurallara uyulmasını sağlamanın amaçlandığını kaydetti.
 
Scudo

Mustafa KILIÇ

Daimi Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
237
Tepki
311
Şehir
Samsun
İsim
Mustafa Sedat KILIÇ
Fahri trafik müfettişlerinin bugüne özel hazırladıkları bir "kara liste" var mı acep ?
- Ulan şu üst komşu da her sabah yüksek sesle müzik dinliyor, susmak bilmeyen köpeği de cabası...not edeyim plakasını, 21 haziranda defterini düreriz ... 34 UH 50..

- Ya karşıki markete ne demeli... Günün her anı markete mal boşaltmaya gelebilecek bir kamyonu olur adinin... Bir kez olsun park edebildiğimi hatırlamıyorum oraya , hep onun yüzünden mahallede iki tur atmışımdır ... Kendi jeep'ine her zaman yer vardır ... 34 MRK ...

- Tüpçüyü atlamayayım... Güzelim pazar günlerimin en keyifli anında, okuduğum köşe yazılarının arasında turlayan tüp arabasının son iki rakamı neydi yaw ... Hah... 34 AY 89..

Bu tür bir listeleri var mıdır acaba ? Önceden bir nedenle diş biledikleri ve canına okumak için bugünü bekledikleri ? Objektif olup olmadıkları ve tarafsızlıkları garanti midir ? Öyle ise, nasıl ? Merak ederim ... :)
 

ismailofli

Forum Bağımlısı
Kayıt
7 Ocak 2006
Mesaj
1.018
Tepki
443
Şehir
istanbul
valla ne kadar yazılırsa yazılsın yine ders alan veya ödeyen olurmu?????
ayrıca hala rüşvet yiyen çıkmışmıdır?
merak konusu cevapları bilinsede!!!......