Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

buda benimki...

Scudo
Hangi model bu?

bugün paylaşılan 3. salcano :) bisikletiniz çokta güzel. Kazasız, belasız sürüşler ..

bisikjletiniz gerçekten çok güzel ayrıca renk seçiminiz çok iyi olmuş igmanlara beyaz renk çok yakışıyor güle güle kullanın

@niyazi keşo

Igman mıydı bu? :D

fotoları göreyim diye baya bi uğraştım ama olmadı, herhalde benim bağlantıda sorun var.
Neyse hayırlı olsun, güle güle pedallayın

Yok Ben buldum bunun markasını:D
http://img530.imageshack.us/img530/3578/ng030.png
Cidden kral bisikletmiş:)

merhaba arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ancak konuya bir acıklık getirmek isterim.bisikletim ng 30 deil.İgman modeli ancak ng 30 kasasına çok benzıyo çok severek aldım ve kullanıyorum.daha hıcbır sorun yaşatmadı.bu model düşünen arkadaslar varsa akıllarında hıcbır tereddut olmasın gercekten cok hafıf ve dikkat çeken bir bisiklet..

@özcan topal
merhaba arkadasım msni en kısa süre içerisinde eklıorum.turlarınıza katılmak isterim.bu haftasonu 3 kısılık bır arkadas grubuyla sultan yaylasına çıktık çok eğlencelı ve inişi de bir o kadar zordu ama değdi cok zevk aldık

• Beğen
Tepkiler: özcan topal
Beyaz her zaman ilk tercihimdir.:) Güzel donanımda var , yeter .Hayırlı olsun.

@Gökhan GÜNERİ

Facebook Sayfamızda var Manisa bisiklet grubu diye sultan yaylası güzeldir toprak yolu tavsiye ede:rolleyes: rim..

ebnde igman aldım ama arka lastiği kaydırınca çok eskiyor. sen bunu genlde düz yolda kullanıyorsan mulaka bir yol lastiği almalısın. ve alıncada farkedeceksin. ben yol lastiğini 600. km almıştım ve pişman oldum. gücünü boşa harcamış oluyırsun genelde düz yolda sürersen..

Güzel bisiklet.Rengini beğendim.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

@osman yalçın

osman senin igmanla ng 30 deoreyi ayırt etmeni beklerdim açıkçası ama gerçekten çok benziyo birbirine 2 modelde...

Geri