Scudo Sports

buda benim single:)

Scudo
@Atakan Türkmen

maşa mtb için üretildiğinden uyumlu..ben yerinizde olsam vitesle kullanırdım :D çok şeker tadlu bişeyyy :eek:

@faruk hasanzade

İnsan kıyamaz buna binmeye... :D İyi günlerde kullanın. :in:

arkadaşlar kadro ve maşa sandığınız gibi yol bisikleti parçaları değil, dikkatli bakarsanız kadro ve maşanın mtb için üretildiğini anlarsınız. en azından disk frenlerin olması ve kadronun geniş arka bacakları mtb kadrosu olmasını anlamanıza yeterdi bence :D (bu yorumdan sonra akıllının teki çıkıp disk frenli yol bisikleti bulucak ve buda yol bisikleti ama disk freni var demekki frenine bakıp ne olduğu anlaşılmıyomuş diyecektir )

çok güzel hayırlı uğurlu olsun merak ettiğim bir şey var zamanla kullanıma bağlı olarak o zincir gevşerse nasıl gerdirmeyi düşünüyorsunuz ?

@bora uçkan

(link)
half-link zicirle gidermeyi düşünüyorum:)

hadde beeeehh ...gercekten bu tepkıyı verdım gorunce...gule gule kullanın.allah kaza bela vermesın bisikletiniz çok hoş...:)

Bundan bir tane de ben istiyorum, güle güle kullanın...

sade olan güzeldir

hocam nazar değmesin gerçekten harika bir bisiklet olmuş çok sade ve çok şık single olmasında bir eskiye dönüklük ama fren diskleri vs donanımlar da teknolojiden yararlanılması. resmen melez bir fıstık doğmuş

performans veya rahatlık açısında vitesi tercih ediyoruz ama single ları görünce içim kıpırdamıyor değil içimden diyorumki işte işin özü bu aslında :D

kazasız sürüşler

Bisikletin sele borusu Look'un kadrolarında kulllandığı gibi. Ayrıca kadro Look kadrolara benziyor. Güzel makine. Güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle.

Gördüğüm en tatlı en güzel bisiklet, bisiklet güzellik yarışması olsa 1. seçilirdi :D . Türkiye yollarında sıkıntı çekmiyormusunuz acaba 1" lastiklerle ve rigid maşayla .

kadro gerçekten harika bol pedallar...

Mükemmel ya ne diyim inşallah bana da nasip olur bu tarz bir şehir uçağı. Güle güle kullanın.

10 numara bisiklet Faruk birşey sorucam yokuşlarda nasıl gidişi ayaktamı çıkıyorsun?Biraz anlatsana gidişini

Geri