Scudo Sports

buda benim sedonam

Scudo
Renk uyumu çok hoşuma gitti bisiklette üstüne çok güzel olunca ortaya çok güzel bi makina çıkmış Allah kaza bela vermesin güle güle pedallayın... :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetz
Güle güle kullanın...sele borusunu sizmi yaptınız?

sele kelepceniz de beyaz olsa cok harika gorunur gercekten guzel bisiklet

ellerine saglık abi çok guzel olmus ben bunu yolda giderken gordum ama yinede fotoda daha guzel

bana mesaj atan herkese teşekkür ederim herkese ALLAH dan kazasız belasız sürüşler dilerim

Güzel bisiklet, gidon boğazı Tranz-x galiba.Kazasız belasız sürüşler...

daglar padişahı sedonayı gercekten cok güzel giydirmişsiniz :) kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...

• Beğen
Tepkiler: mehmetz
Renk uyumu süper olmuş güle güle güzel günlerde kullanmanızı dilerim kullanılan komponentlerin listesini alabilirmiyiz eğer yazmakla uğraşmayacaksanız jant çemberlerinin marka\modelini belirtirseniz sevinirim.

@matrixod

cant çenberi = Alexrims supra- BH (canttaki sarı zikzak ları fosforlu çıkmaz bantla kendim yaptım orjinalında yok)

Güzel bisiklet ama vbrake ve düz maşa daha iyi olucaktır (tavsiye)

vay sayın ankaralı mehmet bey siz foruma takılırmıydınız.gerçektende güzel bir sedonası var yakından görme ve kullanma şansımda oldu.ya bi daha nezaman çıkacağız geyik bayırı,feslikan tarafına hafta içi birgün gene dolaşalım :)

hayırlı olsun güzel sedona . ancak aynakol ve fren-vites kollarından kurtulursanız dahada güzel olacak...........kazasız belasız kullanmanız dilegiyle...

Geri