Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

buda benim merida

Scudo
(link)

Mavi-beyaz kombinasyon her zaman ki gibi çok yakışmış.Çok güzel bir bisiklet.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Keyifli pedallar ;)

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
@Mert SÜREN

evet ben bisikletimden ayrılmam bir kere ayrıldım çaldındı bende tanıdık yere tek kilit tanımadığım yerlerde çift kilit takıp işimi hemen halledip çıkıyorum..biliyosun ki eskşehirde çok bisiklet çalınması olayı oluyor

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
kombinasyon çok iyi. jantlar ve renk uymuş 2 kilit taşımanız normal bu memlekettee artık 5 6 tane koyucaz gibi :) motordaki kapkalın zincirleri kesip çalıyorlar motorları artık.. iyi forumlar dilerim kazasız sürüşler..

• Beğen
hayırlı olsun, kazasız ve belasız sürüşler. Merida TFS 100 mü yoksa HFS 1000 mi bisikletiniz?bildiğim kadarıyla HFS 100 diye bir model yok

@Tolga Yücel

evet aynen öyle adamlar bir dakikada çalıyorlar bizimkiside onları caydırmaz ama alınmış bir önlem işte..ayrıcada teşekkürler

@özgür bağdatlıoğlu

teşekkürler bütün bisikletçi kardeşlerimiz için kazasız sürüşler inşallah..

@Batuhan Keleş

TFS BEN YANLIŞ YAZMIŞIM

bende de TFS 100 D var fakat sizin kadro renginizde olan meridayı ilk kez gördüm, rengide güzel :)

Güzel bisiklet..İyi günlerde keyifli pedallar..

çok güzel bisiklet gerçekten:in: hayırlı olsun

• Beğen
@Batuhan Keleş

teşekkürler merida iyidir ya eskişehirde iyasada bile yok..d

@emre ersoy

eyvallah teşekkür ederim..sizede kazasız belasız sürüşler inşallah

@diavolo

teşekkürler..

Bu mavi beyaz sedonadan sonra gördüğüm ikinci mavi beyaz kombinasyon.Çok yakışmış...Parçaların yakın plan çekimi olsaydı,görsek iyi olurdu.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen
Geri